Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. November 07. 10:56, szombat | PR
Forrás: 24/7

Ilyen esetekre kell kiterjednie egy megbízható lakásbiztosításnak

Ilyen esetekre kell kiterjednie egy megbízható lakásbiztosításnak

Milyen az ideális lakásbiztosítás?

Az otthon életünk azon színtere, ahol megélhetjük a szeretteinkkel töltött időt. Nem csak érzelmi kapocs fűz ahhoz, hanem anyagi értékeinket is itt halmozzuk fel, ezért korántsem mindegy, hogy mennyire tudjuk azokat biztonságban. A szakemberek mindenképpen javasolják a lakásbiztosítás megkötését. A korábbi, talán már elavult konstrukciók helyett is érdemes az újszerű csomagok és lehetőségek között nézelődni.

De vajon milyen az ideális lakásbiztosítás? Melyek azok a területek, melyekre mindenképpen ki kell terjednie a biztosítási védelemnek? A Biztoshely szerint többféle balesettípust is le kell fednie egy lakásbiztosításnak. A robbanás, a villámcsapás, az árvíz, a felhőszakadás vagy a viharkár mind olyan tényezők, melyek ellen nem árt, ha be vagyunk biztosítva. Ezeket rendszerint minden biztosítási típus tartalmazza. Hasonló a helyzet a földrengéssel, földomlással kapcsolatban is.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy napjainkban egyre inkább számítani kell az olyan problémákra, mint az idegen jármű ütközése, vagy a jégverés, a nagy hótömeg nyomása. Az ingatlanok óhatatlanul kitettek az időjárás viszontagságainak, ezért nagyon fontos, hogy előzetes biztosításkötéssel felkészüljünk a váratlan helyzetekre. Ha ennél nagyobb biztonságban szeretnénk tudni magunkat, akkor hasznos lehet egyéb, kiegészítő jellegű biztosítási termékeket is fókuszba helyezni.

A családi baleset biztosítás és az életbiztosítás kiemelt szerepet töltenek be az anyagi biztonságérzet megteremtésében. Bármelyik ingatlanban előfordulhat csőtörés, üvegtörés vagy vezetékes vízkár. Ha nem szeretnénk, hogy komoly százezrekbe kerüljön egy komolyabb probléma, akkor a lakásbiztosítás lehet az ideális megoldás. Hasonló a helyzet a rablással, betöréses lopással, vandalizmussal összefüggésben is. Sajnos e területek mindenképpen figyelmet érdemelnek napjainkban, s nem tudhatjuk, mit hoz a jövő.

Lakásbiztosítás online kalkulátor segítségével előzetesen tájékozódhatunk arról, milyen biztosítási lehetőségeink vannak, és mekkora havi kiadással járnak azok a családi kassza számára. A biztosítók egyre több érdeklődőre tartanak számot, hiszen az anyagi biztonság megteremtése, valamint annak bebiztosítása minden korábbinál fontosabb a mai kor embere számára. Ismerje meg a lakásbiztosítási ajánlatokat, és válasszon azok közül egyedi preferenciái és anyagi háttere alapján!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?