Városlista
2020. január 27, hétfő - Angelika

Hírek

2017. December 14. 07:00, csütörtök | PR
Forrás: Infogyőr

Implantátum kezelések profiktól

Implantátum kezelések profiktól

A magyar fogászat nemzetközi színvonalú.

A fogászati implantátum lehet a legcélszerűbb megoldás, ha fogpótláson gondolkozunk. A kezelések széleskörűek, így a felmerülő költségeket előre nem lehet pontosan meghatározni, érdemes így a kezelés során több lehetséges tényezőt is figyelemmel kísérni. Az implantátum korona a fog látható részein helyezkedik el, a foggyökeret helyettesíti, az ütköző az, amely a fogak összetartásáért felelős. Az implantátum korona lehet esztétikai, vagy akár hagyományos fajtájú, ennek alapján értelemszerűen eltérő költségekkel jár egy-egy kezelés.

Külsőre nagyon hasonlóak, a porcelánlemez rejti el a belső szerkezetet. Az eltérés a belső szerkezetben van, a cirkónium, hagyományos fém, ritka ásvány úgy néz ki, mint az eredeti fog. Az olcsóbb árkategóriát erősíti a hagyományos implantációs korona, de előfordulhat, hogy rajta sötét vonalak jelennek meg. A cirkónium esetében félig áttetsző, sokkal inkább valósághűbb eredményt kapunk. Cirkónium abutmenteket tartalmaz a cirkónium korona, amely szintén drágább árkategóriába tartozik. Esetenként előfordulhat, hogy a csont nem elég sűrű a fogászati implantátum befogadására, így további csontszövettel kell azt kipótolni.

Kiderülhet a kezelés folyamán, hogy a fogak nem elég tiszták, ilyenkor további higiénés kezelést ajánlott igénybe venni, amely előzetes kezelésekre is igényt tart majd, legyen szó tömésről, gyökércsatornáról, egyéb fogászati kezelésről, annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fogászati implantátum sikerességéről. Lehetőségünk van több fogászati implantátum közül választani, a gyártó által meghatározott és elkészített méretek és garanciák szerint, amelyek kiszámlázásra kerülnek. Függhet a fogászati implantátum költsége attól is, hogy milyen előzetes kezelésekre van szükség. A fogászati implantátumoknak általában előre meghatározott áruk van, számos tényező egészítheti ki a végösszeget. Ugyancsak meghatározó tényező, amely a költségeket befolyásolja, hogy a páciens mely városban kívánja elvégeztetni a beavatkozást. Elmondható, hogy a magyar fogorvosok rendkívül képzettek, ugyanakkor nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. Mindemellett a nemzetközi orvosokkal szemben elvárt színvonalat is biztosítják.

Címkék: fogászat, implantátum

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 14:55, péntek | PR

Napelemek, amelyek nem csak árammal látnak el minket: mire jó a napkollektor?

A napkollektor a nap energiáját használja fel hőenergia előállítására, mely főleg a háztartási melegvíznél hasznosítható.

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 12. 14:45, csütörtök | PR

2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben.

2019. November 19. 09:00, kedd | PR

Tévhitek a fogszuvasodásról, amik nagyon sokat árthatnak

Ma a második leggyakoribb betegség a fogszuvasodás, ami alig lemaradva követi a felső légúti, köhögéssel és orrfolyással járó megbetegedéseket.