Városlista
2019. szeptember 15, vasárnap - Enikő

Hírek

2017. December 14. 07:00, csütörtök | PR
Forrás: Infogyőr

Implantátum kezelések profiktól

Implantátum kezelések profiktól

A magyar fogászat nemzetközi színvonalú.

A fogászati implantátum lehet a legcélszerűbb megoldás, ha fogpótláson gondolkozunk. A kezelések széleskörűek, így a felmerülő költségeket előre nem lehet pontosan meghatározni, érdemes így a kezelés során több lehetséges tényezőt is figyelemmel kísérni. Az implantátum korona a fog látható részein helyezkedik el, a foggyökeret helyettesíti, az ütköző az, amely a fogak összetartásáért felelős. Az implantátum korona lehet esztétikai, vagy akár hagyományos fajtájú, ennek alapján értelemszerűen eltérő költségekkel jár egy-egy kezelés.

Külsőre nagyon hasonlóak, a porcelánlemez rejti el a belső szerkezetet. Az eltérés a belső szerkezetben van, a cirkónium, hagyományos fém, ritka ásvány úgy néz ki, mint az eredeti fog. Az olcsóbb árkategóriát erősíti a hagyományos implantációs korona, de előfordulhat, hogy rajta sötét vonalak jelennek meg. A cirkónium esetében félig áttetsző, sokkal inkább valósághűbb eredményt kapunk. Cirkónium abutmenteket tartalmaz a cirkónium korona, amely szintén drágább árkategóriába tartozik. Esetenként előfordulhat, hogy a csont nem elég sűrű a fogászati implantátum befogadására, így további csontszövettel kell azt kipótolni.

Kiderülhet a kezelés folyamán, hogy a fogak nem elég tiszták, ilyenkor további higiénés kezelést ajánlott igénybe venni, amely előzetes kezelésekre is igényt tart majd, legyen szó tömésről, gyökércsatornáról, egyéb fogászati kezelésről, annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fogászati implantátum sikerességéről. Lehetőségünk van több fogászati implantátum közül választani, a gyártó által meghatározott és elkészített méretek és garanciák szerint, amelyek kiszámlázásra kerülnek. Függhet a fogászati implantátum költsége attól is, hogy milyen előzetes kezelésekre van szükség. A fogászati implantátumoknak általában előre meghatározott áruk van, számos tényező egészítheti ki a végösszeget. Ugyancsak meghatározó tényező, amely a költségeket befolyásolja, hogy a páciens mely városban kívánja elvégeztetni a beavatkozást. Elmondható, hogy a magyar fogorvosok rendkívül képzettek, ugyanakkor nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. Mindemellett a nemzetközi orvosokkal szemben elvárt színvonalat is biztosítják.

Címkék: fogászat, implantátum

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 27. 16:00, kedd | PR

Milyen karbantartást igényel egy medence?

Szükség van a medencék otthoni víztisztítására is ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhető legyen a víz tisztasága.

2019. Augusztus 27. 09:00, kedd | PR

Vidd be a konyhádba az ősz ízeit!

Nem tudjuk ti, hogy vagytok vele, de ha őszinték akarunk lenni, mi már nagyon vártuk, hogy beköszöntsön az ősz.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Július 23. 15:00, kedd | PR

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Mikor felmerül a házasság kérdése, szinte azonnal szerepet kapnak a gondolatokban a lehetséges helyszínek, a viselendő ruhák és ékszerek, a vendéglista és természetesen a karikagyűrűk beszerzésének gondolata.