Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Március 01. 16:12, kedd | PR
Forrás: (x)

In-Management: az üzleti célú ingatlanok szolgálatában

In-Management: az üzleti célú ingatlanok szolgálatában

Az üzleti célra igénybe vett épületek és helyiségek az ingatlanpiac egy folyamatosan népszerű szegmensét képviselik.

A cégek és befektetők számára pedig komoly könnyebbséget jelent, ha számos ilyen típusú ingatlant megtalálnak egyetlen helyen.

Üzletre termett helyiségek

Az ingatlanpiacon való részvétel az elmúlt időszakok többségében jó elgondolásnak bizonyult. Egy folyamatos mozgásban lévő, dinamikusan változó, de állandó érdeklődésre számot tartó szegmense ez a gazdaságnak. A piac természetesen rendkívül tág és sokszínű. Legnagyobb szeletét a lakások, lakóépületek és helyiségek teszik ki, melyekre konstans nagy kereslet mutatkozik. Az utóbbi években pedig további növekedés figyelhető meg, mely nem kis részben köszönhető a kedvező hitelopcióknak.

Nem maradnak le azonban a vállalkozások sem, hiszen esetükben is folyamatos igény mutatkozik a különböző ingatlanokra. Az ő szempontjukból azonban inkább az üzleti célú ingatlanok lehetnek érdekesek. A lakáspiac mellett ez is egy jó forgalmat bonyolító szegmens. Ide sorolhatók az irodák, irodaházak, raktárak, logisztikai központok, műhelyek és még sorolhatnánk. Mivel a piac tág, jól jön, ha olyan céget találunk, aki országos lefedettséggel értékesít ilyen ingatlanokat. Az In-Management hosszú évek tapasztalatát és üzleti ingatlanok széles kínálatát nyújtja.

Lehetőségek országszerte

Az In-Management jól ismerte fel a tényt, hogy a vállalkozások nem szorítkozhatnak feltétlenül a fővárosra. Sőt, a gazdaság bizonyos szegmensei – mint például a mezőgazdaság és az ipar – a legtöbb esetben inkább a vidéki régiókra jellemző. Ha tehát ilyen profilú cégek keresik új központjukat, egy felkészült ingatlancégnek muszáj országos lefedettséggel rendelkeznie. Az In-Management pedig épp ezt teszi, hiszen üzleti célú ingatlanai ténylegesen országszerte megtalálhatók, gondolva azokra a piaci szereplőkre, akik e területekre pozícionálnák magukat.

Arról nem is beszélve, hogy ez a lefedettség nem is egy típusú, hanem az üzleti célú ingatlanokon belül szinte minden kategóriára igaz. Vidéki raktárak, irodák, logisztikai központok, vagy épp vendéglátási célú panziók és éttermek is megtalálhatók a kínálatban. A kínálatban, mely folyamatosan frissül, változik, alkalmazkodik az igényekhez és az aktuális lehetőségekhez. Ez a fajta egy kézben összpontosuló kínálati bőség a vállalkozások számára is könnyebbség.

Egyszerű online keresés

Ezen ingatlanok létezése persze önmagában még nem adta el őket, így fontos, hogy a cég weboldalára érkező látogatók hatékonyan és egyszerűen nézhessék át a kínálatot. Az In-Management oldala ilyen szempontból meglehetősen lényegre törő, hiszen felesleges sallangok nélkül mutatja meg aktuális kínálatát. Böngészhetünk kategóriák szerint, mely kiváló opció, ha pontosan tudjuk milyen típusú ingatlanra lenne szükségünk.

Ha azonban például földrajzi alapon érdekelnek minket a lehetőségek, ez sem akadály. A weboldal térképes nézete átláthatóan jelzi azt, hogy mely területeken érhetők el üzleti célú ingatlanok. Ha megtaláltuk a számunkra megfelelő opciót, bátran vegyünk fel a kapcsolatot a cég szakértőivel. Ők a teljes ügymeneten keresztül a segítségünkre lesznek, mely garantálja, hogy jó üzlet köttetik. Bízzuk vállalkozásunk ingatlanigényeit tapasztalt személyekre.

Címkék: bérbeadás, ingatlan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák