Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Március 09. 07:23, péntek | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Inkább a teljes gyógyulás, mint a vb

Inkább a teljes gyógyulás, mint a vb

Hiába reménykedett benne, nem indulhat az olaszországi junior-világbajnokságon az alpesi síző Farkas Norbert, mivel még minden ütés veszélyt jelent a műtött kezére.

Nem a remélt szupergyors ütemben, hanem „csak” a hétköznapokon megszokott tempóban gyógyult a műtétet követően Farkas Norbert keze, így a magyar alpesi síző nem vehet részt a junior-világbajnokság műlesikló számában, amit pénteken rendeznek az olaszországi Roccarasóban.

„Talán el tudtam volna indulni, de a szlalom még annyiban is veszélyes, hogy itt a kapukkal is fizikai kontaktus van, és bármikor előfordulhat egy-egy ütés. Nincs értelme kockáztatni, inkább várok még egy kicsit, elvégre még lesz néhány verseny a mostani télen is, azokon szeretnék minél jobban szerepelni, és minél jobb FIS-pontokat elérni” – mondta a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő síző.

Norbi egyébként már nem sokkal a február 1-jén elvégzett műtét után lécre állt, és Ausztriában edzéseket végzett. Eleinte inkább csak szabad sízésben, később viszont két speciális számában, óriás-műlesiklásban és szlalomban is gyakorolt. „Mindig konzultáltam az orvosokkal, és nem akartam túllépni a határokat. Mindenképpen szeretnék ott lenni a 2014-es olimpián Szocsiban, méghozzá egészségesen. Ennek rendeltem alá mindent a lábadozás alatt” – jelentette ki Farkas Norbert.

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Április 21. 06:00, vasárnap | Sport

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával