Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Február 19. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: STS Service Kft.

Intelligens monitoring rendszerrel hatékonyan osztják el a napelemmel termelt energiát

Intelligens monitoring rendszerrel hatékonyan osztják el a napelemmel termelt energiát

Drónnal való megfigyelés a nap minden órájában, azonnali hibajelzés és karbantartás, innovációs napelem megoldások.

Költséges villanyszámlák, magas munkanélküliség, környezeti hanyatlás: ezek a jelenlegi legkritikusabb problémái Győr-Moson-Sopron megyének és az országnak. A mai rohamosan változó és fejlődő világban a legfontosabb kérdések közé tartoznak az energetikai megoldások, mind környezetvédelmi, mind pedig költséghatékonysági szempontból. Kiemelten fontossá vált ezáltal az innovációs energetikai megoldások megteremtése, mely az STS Service Kft. fő küldetése. E misszió érdekében minden olyan lehetőséggel élnek, mellyel hozzájárulhatnak a környezeti, szociális és gazdasági színvonal emelkedéséhez Győr térségében, továbbá, az egész ország területén.

A Széchenyi Terv Plusz program GINOP PLUSZ 1.1.2-21 pályázati felhívás nyújtott lehetőséget az STS Service Kft. számára, hogy megvalósítsa fejlesztési terveit. A vállalkozás 222,03 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, melyet az Európai Unió támogatott, Magyarország társfinanszírozásával. A fejlesztéseik megvalósítási helyszíne Győr-Moson-Sopron megyében, Győrben található.

Az STS Service projektje során egy olyan bázis jön létre, ahol intelligens monitoring rendszereket tud a cég előállítani, ezzel energia elosztására alkalmas berendezéseket létrehozni. A naperőművek figyelése érdekében egy energiamenedzsment rendszer is ki lesz építve, amivel minden általuk üzemeltetett naperőművet drónokkal tudják folytonos vizsgálat alatt tartani és karbantartani. Ezek a megoldások innovatívnak számítanak a Győr környékében, és az országban is kevés számú vállalkozás képes ezekre.

A beszerzett új, modern berendezések és tech eszközök a munkavállalók számára gördülékeny és kényelmes munkát biztosítanak, így olyan munkakörnyezetet alakítva ki, melyre kedvező munkahelyként lehet ezáltal tekinteni országos szinten.
Az új infrastruktúra meglétével az STS Service Kft. fő célja a Kutatás és Fejlesztés, az innovációk előtérbe helyezése, mellyel olyan modern energetikai megoldásokat fejlesztenének ki a saját termékportfóliójukkal, ami várhatóan elősegíti a környezet kímélését és a költség hatékony életet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.