Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2012. Április 03. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Intim helyre tetováltatott Jennifer Lopez fiúja

Intim helyre tetováltatott Jennifer Lopez fiúja

Magára tetováltatta partnere nevét Jennifer Lopez fiatal barátja, Casper Smart. A fiút az sem érdekli, hogy mindenki szerint kénytelen lesz egyszer eltávolíttatni a feliratot.

Ha egy híres pár valamelyik tagja magára tetováltatja a partnere nevét vagy arcképét, az általában azért marad emlékezetes, mert néhány év múlva, amikor elválnak vagy szakítanak, sort kell keríteni a rossz emlék átrajzoltatására vagy lézeres eltávolítására is. Ennek ellenére még mindig vannak olyanok, akik nem tanulnak az elődök rossz példájából, és most már közéjük tartozik Jennifer Lopez 24 éves barátja, Casper Smart is.

A partnerénél 18 évvel fiatalabb fiúról mindenki azt beszéli, hogy csak múló szeszély az énekesnő életében, de őt ez sem akadályozta meg abban, hogy magára tetováltassa JLo nevét, ráadásul nem is akárhova, hanem a bennfentesek szavaival élve "övön alulra". A párhoz közel állók azt is elárulták, hogy a végeredmény nagyon tetszik a sztárnak - mint egyikük elmondta, "Jennifer eddig is szexinek tartotta Casper tetoválásait, de érthető okokból ez a kedvence. Nagyon szereti, akárcsak Caspert." A kérdés már csak az, hogy meddig...

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 11:05, szombat | Bulvár

Vádat emeltek Angliában Kevin Spacey ellen

Vádat emeltek csütörtökön Angliában Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész ellen szexuális támadások gyanújával.

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.