Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Szeptember 09. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismeretlen autósok okoztak kárt többek között Enesén és az M85-ös autóúton

Ismeretlen autósok okoztak kárt többek között Enesén és az M85-ös autóúton

A balesetek után elhajtottak.

Az alábbiakban küldünk néhány anyagi káros balesetről szóló felhívást. Kérjük, hogy a felhívásunkat – lehetőségeikhez mérten - megjelentetni szíveskedjenek:

Ismeretlen személy 2020. szeptember 1-én 10 óra 50 perc körüli időben, ismeretlen honosságú és típusú, de feltehetően fehér színű, ponyvás tehergépjárművel közlekedett Enesén, a Petőfi utcában, a 85. számú főút felől a Szabadság utca irányába. Közlekedése során, a Petőfi utca 25. szám előtti útszakaszon – jobbra tartási kötelezettségét elmulasztva – nekiütközött a vele szemben közlekedő Volkswagen tehergépkocsi bal oldalának, majd megállás és adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

Ismeretlen személy, az általa vezetett – ismeretlen honosságú és típusú, de feltehetően – tehergépjárművel közlekedett 2020. augusztus 30-án 0 óra és 14 óra 17 perc közötti időben az M85. számú autóúton Győr felől Csorna irányába. Az ismeretlen sofőr haladása során – mivel feltehetően nem az időjárási- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét – a 9+159 kilométerszelvényhez érve az út külső sávjában lévő szalagkorlátnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, de a szalagkorlátban anyagi kár keletkezett. A balesetet követően a sofőr a helyszínről megállás nélkül távozott.

Tényőn, a Munkás utcában, a Dobó utca felől a Petőfi Sándor utca irányába közlekedett 2020. szeptember 6-án 4 óra 41 perckor egy ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsijával. Haladása során, a Munkás utca 22. szám előtti útszakaszon, egy enyhén balra ívelő kanyarulatban gépjárműjével az útról lesodródott, és nekiütközött egy kapubejáróban parkoló Skoda típusú személygépkocsinak, amelyet az ütközés ereje neki lökött egy szintén ott parkoló Opel típusú személygépkocsi hátuljának. A baleset okozója helyszínről adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Ismeretlen személy, 2020. augusztus 19-én 7 óra és 13 óra 45 perc közötti időben, ismeretlen honosságú és típusú gépjárművel közlekedett Győrújfalun, a Szabadság utca felől a Kossuth Lajos utca irányába. Haladása során – feltehetően figyelmetlenség következtében – nekiütközött a Duna utca 30. szám előtt parkoló Toyota személygépkocsinak.
A balesetet követően a sofőr a helyszínről megállás nélkül távozott.

2020. augusztus 1-jén 11 óra és 2020. augusztus 2-án 10 óra 35 perc közötti időben ismeretlen személy, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett az M1-es autópályán, Hegyeshalom felől Budapest irányába. Haladása során, a 119-es kilométerszelvény lehajtó ágán, a 10496 számú úton – vélhetően figyelmetlen vezetés következtében – a menetiránya szerinti jobb oldalon lévő szalagkorlátnak ütközött, majd a helyszínről megállás nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, fehér színű Suzuki Swift típusú gépjárművel közlekedett 2020. július 30-án 6 óra 27 perckor Győrzámoly, Rákóczi Ferenc utcában, Győr felől Győrladamér irányába. Haladása során a Rákóczi utca 81. szám előtt hátramenetet hajtott végre, melynek során az út melletti elektromos elosztószekrénynek ütközött, majd a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.


A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.
A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2024. Április 17. 13:00, szerda | Helyi

A viharos szél miatt több tűzoltói beavatkozásra is szükség volt

Kidőlt fák, leszakadt faágak.

2024. Április 17. 09:00, szerda | Helyi

Hasznos közlekedési tanácsok a szeszélyes, esős áprilisi időben

Óvatosan az utakon!

2024. Április 16. 16:00, kedd | Helyi

Jótékonysági futás Kapuváron

A tűzkárt szenvedett család megsegítéséért.