Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2020. Szeptember 23. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismeretlen károkozókat keresnek a rendőrök

Ismeretlen károkozókat keresnek a rendőrök

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Győrben, a Szövetség utcában közlekedett 2020. szeptember 19-én 17 óra 30 perc körüli időben egy – vélhetően szürke vagy fekete színű – személygépkocsival a Hédervári út irányába egy ismeretlen személy. A Hédervári-Szövetség úti körforgalomba történő behajtása során nem biztosított áthaladási elsőbbséget a már körforgalomban haladó Opel típusú személygépkocsi részére, és annak nekiütközött.
A baleset okozója a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Ismeretlen személy 2020. szeptember 12-én 20 óra és szeptember 14-én 8 óra közötti időben, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, feltehetően tehergépkocsival Győrben, a Lehel utca 8. szám előtt, az úttest mellett kialakított várakozóhelyen hátramenetet hajtott végre, amelynek során a mögötte álló Toyota típusú személygépkocsinak nekiütközött. A baleset következtében a gépkocsikban anyagi kár keletkezett. Az ütközés után az ismeretlen sofőr a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

Győrben, a Rónai Jácint utcában a Kossuth híd felől a Szövetség utca irányába közlekedett 2020. szeptember 14-én 9 óra 22 perc és 9 óra 37 perc közötti időben egy ismeretlen személy, ismeretlen honosságú és típusú gépjárművel. Haladása során, a Rónai Jácint utca 4. szám előtt, az úttestre párhuzamosan kialakított várakozó helyre történő beállásakor – feltehetően figyelmetlensége okán – nekiütközött az ott várakozó Citroen típusú személygépkocsinak, amelynek következtében a gépkocsikban anyagi kár keletkezett. A baleset okozója a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Ismeretlen személy 2020. szeptember 14-én 14 óra 50 perckor, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival Győrben, a Móricz Zsigmond rakpart 5. szám előtt található parkolóban szabálytalan hátramenetet hajtott végre, amelynek során a mögötte szabályosan várakozó fekete színű Audi Q8 típusú személygépkocsinak ütközött. A baleset következtében az Audi gépkocsiban anyagi kár keletkezett.


A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.
A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 13:00, szerda | Helyi

Járdaépítéshez várnak önkéntes segítőket Rábatamásiban

Az alábbi felhívást tette közzé Rábatamási Önkormányzata a Facebook oldalán:

2020. Október 21. 10:10, szerda | Helyi

Elkészült a Fertőszentmiklós-országhatár közötti vasútvonal teljes felújítása

Hivatalosan is átadták a forgalomnak a Fertőszentmiklós-országhatár közötti, teljes egészében felújított vasútvonalat.

2020. Október 20. 16:00, kedd | Helyi

Védelmi gyakorlatot tartottak Mihályiban

Nagy nyomású szén-dioxid került a szabadba.

2020. Október 20. 13:00, kedd | Helyi

A gyermekétkeztetés rendje Kapuváron az őszi szünetben

A bölcsődében és az óvodában nem lesz zárvatartás.