Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Július 14. 07:22, péntek | Belföld
Forrás: mti

Ismét melegedés kezdődik, a hétvégén sok napsütés és kevés felhő várható

Ismét melegedés kezdődik, a hétvégén sok napsütés és kevés felhő várható

hétvégén sok napsütésre és kevés gomolyfelhőre kell számítani, a hőmérséklet csúcsértéke is emelkedik, vasárnap már 32-38 Celsius-fok között alakul - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből.

Pénteken sok napsütésre és csak kevés gomolyfelhőre lehet számítani, legfeljebb a Tisza környékén kialakuló összeáramlás mentén lehet több a felhő, arrafelé egy-egy futó zápor sem kizárt. Az északias légmozgás néhol megélénkül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26-31 fok között valószínű.

Szombaton jobbára derült, napos, száraz idő várható kevés gomolyfelhővel. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás, de a Kisalföldön megélénkülhet a déli szél. A minimum-hőmérséklet 13 és 20, a csúcsérték 29 és 34 fok között alakul.

Vasárnap napos időre kell számítani, általában kevés gomoly-, illetve fátyolfelhővel, csapadék nélkül. A délkeleti, majd délnyugati szél helyenként megélénkül, később a Kisalföldön már északnyugatira fordul. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 38 fok között várható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.