Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2012. Május 23. 14:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Ismét szabad préda az énekesnő

Ismét szabad préda az énekesnő

Katy Perry újra szingli lett, miután szakított rocker barátjával, Robert Ackyorddal.

Az I Kissed a Girl című számmal egy csapásra világhírűvé vált énekesnő alig egy hónapja kezdett randizgatni a Florence + the Machine együttes gitárosával. A pár a kaliforniai Coachella zenei fesztiválon mutatkozott először együtt.

"Az egész nem nagy ügy. Nem történt semmi tragédia, továbbra is beszélő viszonyban vannak. Egyszerűen arról van szó, hogy mindketten túlságosan is elfoglaltak most egy kapcsolathoz, így Katy inkább a szakítás mellett döntött" - mesélte a USMagazine-com oldalnak egy bennfentes.

Az énekesnő hivatalosan ugyanakkor még házas is, hiszen a bíróság várhatóan csak nyáron mondja ki a válást a humorista Russell Brand és közte. Talán némiképp beszédes, hogy a férfi azért adta be a válókeresetet tavaly év végén, mert alig látta Perry-t, aki számár úgy fest, a karrier egyelőre mindennél fontosabb.

Talán eme villámszakításnak is köszönhető, hogy az énekesnő a Billboard Music Awards vasárnapi rendezvényére már nem egy férfit, hanem 91 éves nagymamáját vitte magával.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten: