Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2018. Március 30. 14:53, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Ittasan okozott halálos balesetet egy nő – Vádat emelnek

Ittasan okozott halálos balesetet egy nő – Vádat emelnek

Vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 39 éves nővel szemben a váci rendőrök.

A nyomozás adatai szerint egy 39 éves nő tavaly február 10-én 17 óra 05 perckor Honda típusú személykocsijával közlekedett a 12-es számú főúton Szob irányából Perőcsény irányába. Amikor a Préskert telephez ért ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött az ott szabályosan közlekedő Forddal. A baleset következtében a Honda sofőrje és egyik utasa nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, míg a másik utasa olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette. A Honda sofőrjével szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az ügyben beszerzett orvosszakértői vélemény alapján a 39 éves nő a baleset idején ittas állapotban vett részt a közúti közlekedésben. A nőt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a perőcsényi nő ellen halált okozó ittas járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a járási ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 17:08, péntek | Belföld

Uniós pályázati csalás miatt ítéltek el három férfit Szegeden

Egy szegedi turisztikai fejlesztés támogató uniós pályázat során elkövetett csalás miatt ítélt el első fokon három év három hónap és két év két hónap közötti börtönbüntetésre három férfit pénteken a Szegedi Törvényszék.

2021. December 03. 15:09, péntek | Belföld

Budapestre tartó repülőn tombolt egy őrjöngő, nyomoznak

A Repülőtéri Rendőri Igazgatóság a nyomozás utólagos elrendelését kezdeményezte a legfőbb ügyésznél annak a szerb férfinak az ügyében,

2021. December 03. 12:36, péntek | Belföld

A következő másfél hónapban minden településen lesz oltási akciónap

A következő másfél hónapban minden településen lesz oltási akciónap - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2021. December 03. 10:04, péntek | Belföld

Őrző-védő cégek vezetője ellen indult eljárás milliárdos csalás gyanúja miatt

Tizenhárom őrző-védő cég vezetője ellen indult eljárás, a gyanú szerint a vállalkozások több mint 2 milliárd forinttal károsították meg az állami költségvetést