Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Május 16. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Új pasija van a megalázott RTL-esnek

Új pasija van a megalázott RTL-esnek

Claudio és VV Gergő után újra szerelemre lelt VV Seherezádé. A VV-s máris új otthonba költözött. Csak nem kedvese miatt?

Örömmel újságolta el a nagyérdeműnek VV Seherezádé, hogy közel másfél hónapja újra foglalt a szíve. A lány bár komoly megpróbáltatásokon ment keresztül a ValóVilág ideje alatt, úgy néz ki lassan révbe ér. Háta mögött hagyva Claudiot és VV Gergőt, most valódi szerelemre talált.

"Nagyon kedves, rendes pasi. Még kezdeti fázisban van a kapcsolatunk, ezért nem szerettem volna világgá kürtölni az egészet. Sőt, még időm se volt arra, hogy elgondolkodjak, mit érzek pontosan. Randizgatunk, jól elvagyunk együtt" - árulta el VV Seherezádé, aki a napokban költözött új otthonába. Bár a fiatal lány remekül kijön édesanyjával és kisöccsével, saját életre vágyott. Ezért úgy döntött, hogy külön lakásba költözik, hogy teljesen a maga útját járhassa. Döntésében nagy valószínűséggel új párja is közrejátszhatott, akivel szőkeség így, egyedül élve, sokkal meghittebb viszonyt alakíthat ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban