Városlista
2023. április 2, vasárnap - Áron

Hírek

2012. Január 26. 12:53, csütörtök | Sport
Forrás: Felix Promotion

Újabb egyéni csúcs

Újabb egyéni csúcs

Horváth Zsanett túl van a második Héraklész felmérőn is. Ahogy az már lenni szokott, a Felix Promotion menedzseriroda által képviselt fiatal triatlonosnak az elmúlt egy hónap munkáját kellett eredményre váltania.

A legutóbbi 1500 méteres úszás után ezúttal a rövidebb távon, 800 méteren állt rajthoz a fiatal tehetség, akit ugyan sajnos egy kisebb légúti betegség ugyan hátráltatott az úszásban, mégis sikerült új egyéni csúccsal, 9:49-el célba érni, ami felmérőkön az utóbbi évek legjobb női ideje.

Persze, Horváth Zsanett nem tökéletesen elégedett: még az idén szeretne 9:40 alá beúszni, így azután elszántan készül tovább a következő megméretésre, ami egy hónap múlva lesz.

„Ezek a felmérők arra szolgálnak, hogy kiderüljön, hol tartunk az Európa-bajnoki, illetve a világbajnoki felkészülésben. Különböző szinteket kell teljesíteni – legutóbb ezerötszázon megjavítottam az egyéni csúcsomat, és most ez nyolcszázon is sikerül, mégsem vagyok tökéletesen elégedett. Hogy miért? Mert jobbra számítottam. Tudom, a betegség is közrejátszott abban, hogy nem úgy szerepeltem, ahogyan szerettem volna, ez azonban nem változtat a lényegen: még mindig faragni kell az időmből. Februárban újra megpróbálom” - mondta Horváth Zsanett.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 31. 07:47, péntek | Sport

Kettős győzelemmel negyeddöntős a Veszprém

Veszprém kettős győzelemmel jutott negyeddöntőbe a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, mivel házigazdaként 38-33-ra nyert a Szeged ellen a rájátszás első fordulójának csütörtöki visszavágóján.

2023. Március 29. 07:50, szerda | Sport

Új szabályok lépnek életbe az ünnepélyes kezdőrúgásokra

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) döntése szerint az OTP Bank Ligában és a Merkantil Bank Ligában a most hétvégi bajnoki fordulótól kezdődően szigorú szabályok betartása mellett lehet ünnepélyes kezdőrúgást elvégezni.

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Sport

Magyar-bolgár - Motivált, becsvágyó csapatot ígér a vendég szakvezető

Mladen Krstajic szövetségi kapitány becsvágyó, motivált bolgár labdarúgó-válogatottat ígért a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

2023. Március 26. 09:47, vasárnap | Sport

Atlétikai VB: Pozitív visszajelzéseket kaptak a szervezők

Pozitív visszajelzésben részesült az augusztusi, budapesti atlétikai világbajnokság szervezőbizottsága, miután tájékoztatót tartott a nemzetközi szövetség (WA) legfőbb döntéshozó testületének.