Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2012. Március 20. 07:05, kedd | Belföld
Forrás: OrientPress

Újabb sokk az autósoknak – emeli az üzemanyagárakat a MOL

Újabb sokk az autósoknak – emeli az üzemanyagárakat a MOL

Újra emeli az üzemanyagárakat a MOL.

Szerdától 5 forinttal nő a 95-ös benzin ára, míg a gázolaj ára 4 forinttal emelkedik, ezzel benzin ára új csúcsra kerül, ugyanis az emeléssel a benzin átlagára 442 forintra, a gázolajé pedig 443 forintra nő. Tavaly ilyenkor a benzin átlagára 376, míg a gázolajé 377 forint volt - írta a holtankoljak.hu.

A Mol egy hete bruttó 7-7 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát. Közben ismét lefelé vették az irányt a nyersanyagok a szabadpiacon. Az amerikai könnyűolaj 106 dollár környékén áll, a Brent jegyzése 125 dollár alá került. Az idei évben elsősorban az Iránnal kapcsolatos aggodalmak hatottak az olajárra, ez emelkedést váltott ki, a világ elsősorban a fegyveres konfliktus kitörésétől tart. A világ olajkészleteinek fele a Közel-Keleten található.Az előrejelzések szerint az amerikai munkaerőpiac helyzete javulhat a közeljövőben, ez pedig növelheti a nyersanyag iránti keresletet.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 14:06, péntek | Belföld

Év végéig bármelyik alszámláról lehet fizetni a Szép-kártyákkal

Idén év végéig a Széchenyi Pihenő Kártyával bármelyik alszámláról lehet költeni a Szép-kártya által engedélyezett célokra - derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent rendeletből.

2021. Április 16. 13:04, péntek | Belföld

A Nemzeti Színházban róhatják le kegyeletüket Törőcsik Mari tisztelői

A Nemzeti Színház Hajóorrában kialakított emlékhelyen róhatják le kegyeletüket a péntek hajnalban elhunyt Törőcsik Mari tisztelői - közölte az intézmény az MTI-vel.

2021. Április 16. 11:48, péntek | Belföld

Gyenge első negyedév után fellendülésben bízik a hazai söripar

Gyenge első negyedévet zárt a magyarországi söripar, ám a legnagyobb gyártók bíznak abban, hogy az év további részében a forgalom fellendül - mondta el Kántor Sándor, a Magyar Sörgyártók Szövetsége igazgatója.

2021. Április 16. 10:46, péntek | Belföld

Hazahozták Olaszországból a zuglói emberrablás egyik gyanúsítottját

A rendőrség hat embert gyanúsít azzal, hogy tavaly nyáron Zuglóban elraboltak és összevertek egy vállalkozót, akinek szabadon bocsátásáért húszmillió forintot követeltek. Négy férfit már korábban őrizetbe vettek,