Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2012. Május 13. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / One Média

Újabb sztárpár a láthatáron?

Újabb sztárpár a láthatáron?

Anna Kendrick egyáltalán nem találta nehéznek a gyengédséget kollégájával, Jake Gyllenhaallal az End of Watch című filmben - azután sem, hogy a kamerák leálltak.

Az Alkonyat és az Egek ura sztárja bevallotta, ő és Gyllenhaal a közelgő rendőrségi dráma forgatási napjai után többször elfelejtették maguk mögött hagyni karaktereiket.

"Kicsi kamerákkal, kevés világítással és kis stábbal forgattuk a filmet. Sok benne az improvizáció, éppen ezért nagyon hangulatos volt. Sokáig forgattunk, ezért nem nagyon tudtunk kibújni a karaktereinkből. Sokszor előfordult, hogy Jake és én még mindig fogtuk egymás kezét, és sokára jöttünk rá, hogy aznapra már befejeződött a munka."

Kendrick és Gyllenhaal több romantikus jelenetben játszott együtt, és egyáltalán nem érezték kellemetlenül magukat. Lehet, hogy több lesz ez egy egyszerű munkakapcsolatból?

One Média / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 09:04, szerda | Bulvár

Visszaszerezték Puyol Budapesten ellopott mezét

A korábbi Barcelona focista dedikált meze a Puskás Arénában volt bekeretezve, onnan lopta el valaki. A zuglói nyomozók három embert hallgattak ki gyanúsítottként, a sportereklyét visszaadták jelenlegi tulajdonosának.

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.