Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2012. Május 13. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / One Média

Újabb sztárpár a láthatáron?

Újabb sztárpár a láthatáron?

Anna Kendrick egyáltalán nem találta nehéznek a gyengédséget kollégájával, Jake Gyllenhaallal az End of Watch című filmben - azután sem, hogy a kamerák leálltak.

Az Alkonyat és az Egek ura sztárja bevallotta, ő és Gyllenhaal a közelgő rendőrségi dráma forgatási napjai után többször elfelejtették maguk mögött hagyni karaktereiket.

"Kicsi kamerákkal, kevés világítással és kis stábbal forgattuk a filmet. Sok benne az improvizáció, éppen ezért nagyon hangulatos volt. Sokáig forgattunk, ezért nem nagyon tudtunk kibújni a karaktereinkből. Sokszor előfordult, hogy Jake és én még mindig fogtuk egymás kezét, és sokára jöttünk rá, hogy aznapra már befejeződött a munka."

Kendrick és Gyllenhaal több romantikus jelenetben játszott együtt, és egyáltalán nem érezték kellemetlenül magukat. Lehet, hogy több lesz ez egy egyszerű munkakapcsolatból?

One Média / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.