Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Október 30. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Jelentkezz rendőr járőrnek!

Jelentkezz rendőr járőrnek!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság olyan fiatalok jelentkezését várja, akik érdeklődnek a rendőri hivatás iránt és szeretnének csatlakozni a megye rendőri állományához.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet járőrtárs beosztások betöltésére a megyei rendőr-főkapitányság szerveinek közrendvédelmi állományába. Az iskolarendszeren kívüli képzés célja a megyei altiszti állomány bővítése. Akik jelentkeznek és a felvételi követelményeket – 18. betöltött életév, magyar állampolgárság, érettségi megléte, büntetlen előélet, orvosi, fizikai- és pszichológia felmérés – teljesítik, úgynevezett moduláris képzés során sajátíthatják el a rendőri hivatás alapjait. A felvételt nyert fiatalok az első két hónapot, mint munkavállalók teljesítik, tehát már a kezdetekkor munkabért kapnak. A második hónaptól kezdődően – önálló intézkedési jogosultság nélkül - mint próbaidős őrmesterek, járőrtársak teljesítenek szolgálatot. A képzés első üteme 11 hétig tart, ezt követően 5 év áll a járőrtársak rendelkezésére, hogy megszerezzék az OKJ-s rendőr végzettséget.

A pályázat pontos feltételeit a mellékelt dokumentum tartalmazza, azzal kapcsolatban érdeklődni a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán (Domschitz Katalin r. őrnagy, domschitzk@gyor.police.hu, Kiss Tivadar r. törzsőrmester kissti@gyor.police.hu) a 06-96/520-006 telefonszámon lehet.

A cikkhez kapcsolódó pályázati felhívás.

Címkék: járőr, pályázat, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.