Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2012. Március 09. 14:21, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Jessica Simpson terhesen vetkőzött

Jessica Simpson terhesen vetkőzött

Jessica Simpson énekesnő várandósan, óriási pocakkal állt modellt egy magazinnak, hogy bebizonyítsa terhesen is vonzó a nő.

A 31 éves énekesnő nem az első sztár, aki várandósan mutatja meg idomait. A furcsa szokást Demi Moore indított el még 91-ben a Vanity Fair magazinban, példáját azóta több híresség is követte. Így tett most Jessica Simpson is, aki meztelenül állt modellt az Elle magazinnak, azért hogy bebizonyítsa, terhesen is lehet vonzó a nő. A pocakos énekesnő egyik kezével kebleit takarja, a másikat a hasán tartja.

Jesscica és sportoló párja, Eric Johnson kislányt várnak, és az énekesnő igazi nőt akar majd faragni a lányából, reméli, hogy nem csak sportcipőt fog hordani. A leendő szülők már azt is eldöntötték, hogy nem mindennapi nevet adnak majd születendő picinek, és már ki is találták azt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten: