Városlista
2021. március 6, szombat - Leonóra

Hírek

2020. November 12. 18:52, csütörtök | PR
Forrás: 24/7

Jövőre különösen felkapottak lesznek a termálfürdő közeli szállások

Jövőre különösen felkapottak lesznek a termálfürdő közeli szállások

A belföldi turizmus aktuális helyzetben minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend.

Mivel a külföldi utak tulajdonképpen ki vannak lőve, így a legtöbben igyekeznek itthon megtalálni azokat az úti célokat, melyekhez még nem volt szerencséjük. Kínálat pedig akad bőven. Nem csak az idegenforgalmi régiók látnivalói szólnak az utazás mellett, hanem a wellness szállodák kínálta lehetőségek is.

Az időjárás lassan hidegre fordul, a kinti eső és a ködös reggelek pedig igencsak rányomják bélyegüket hangulatunkra. Nincs is jobb érzés, mint amikor a kinti hidegből az ember egy forró gyógyfürdőbe tud menekülni. Érdemes kihasználni a hétvégéket, vagy hozzájuk csapni még egy-két szabadnapot, s átadni magunkat az önfeledt kikapcsolódásnak.

A wellness hotelek rendszerint megtalálhatóak a gyógyfürdők közvetlen közelében, sőt, sok esetben egybe is épített a komplexum azzal. A kültéri gyógyvizes medencék helyszíntől függetlenül sajátos élményt jelentenek, hiszen úgy merülhetünk el a gőzölgő vízben, hogy közben kint hideg uralkodik. Természetesen azok is megtalálhatják számításukat a gyógyfürdőkben és a wellness hotelekben, akik az aktív pihenés szerelmesei.

Napközben felfedezhetjük a környék nevezetességeit, túrázhatunk, kerékpárt bérelhetünk, vagy akár a fürdő falain belül hódolhatunk az úszás jelentette aktivitásnak. Ez a mozgásforma az egész testet átmozgatja, javítja a tüdőkapacitást, hozzájárul a zsírégetéshez és egyfajta relaxációs tevékenységként is tekinthetünk arra.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyógyfürdők közelében megtalálható szállások rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Sokan vannak, akik nem kifejezetten hotelekben gondolkodnak, hanem inkább az apartmanok, vendégházak jelentette szabadság mellett tennék le a voksot. Ilyenek is bőven megtalálhatóak a kínálatban.

Míg nyáron a medencés apartmanok számítottak favoritnak, addig a hideg hónapokban már inkább a stílusos belső, a kuckózásra is alkalmas, igényesen berendezett enteriőr az, ami elnyeri a vendégek tetszését. Az autentikus, helyi hagyományokat is visszaadó szállások szintén befutóak lehetnek, főleg akkor, ha ez az idegenforgalmi kínálattal is összhangban van. Az online foglalás előnyeit kihasználva akár az utazást megelőző napokban is rábukkanhatsz a minden szempontból ideális szálláshelyre.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 05. 15:24, péntek | PR

5 dolog, amit muszáj megtenned, mielőtt befektetsz valahová

Amíg nem vagy tisztában azzal mennyi pénzed van, addig befektetésekben sem gondolkodhatsz. A legtöbben költségvetést készítenek, statisztikát vezetnek a kiadásaikról és a bevételeikről.

2021. Március 04. 17:34, csütörtök | PR

Vásároljunk használt laptopot okosan! Milyen előnyei vannak?

Sokan nem igazán mernek belevágni használt laptop, számítógép vásárlásába, hiszen az emberek többsége valóban a silány és csapnivaló minőséggel azonosítja ezeket a termékeket.

2021. Március 04. 09:33, csütörtök | PR

Milyen nyomtató való nekünk?

Szükségünk van egy új nyomtatóra, de nem vagyunk benne biztosak, hogy melyik típus való nekünk? Érdemes néhány szempontot figyelembe venni a vásárlás előtt, amik leegyszerűsítik és megrövidítik ezt a döntési folyamatot.

2021. Március 01. 09:17, hétfő | PR

Tavaszi gardróbfrissítési ötletek férfiaknak és nőknek

Időnként a férfiak és a nők is vágyat éreznek arra, hogy némi színt csempésszenek a ruhásszekrényünkbe, hogy felfrissítsék a ruhatárukat.