Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2012. Május 17. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Újra szingli VV Veronika

Újra szingli VV Veronika

Nem volt túl hosszúéletű VV Veronika és a ValóVilágban szintén próbálkozó Márkó kapcsolata. A fiatalok máris szakítottak.

Alig három hete boldogan állt a Fókusz kamerái elé VV Veronika, hogy bejelentse: újra foglalt a szíve. A plasztikázott lány a Cristofellel kialakult duhajkodást kiheverése alatt esett szerelembe, azzal a fiúval, aki a kubai csődör vetélytársa volt a beszavazó-show-n. "Nagyon vicces, mert én a villába nem Cristofelt vártam, hanem Márkót. Ez most a sors iróniája. A Balesetin ismerkedtünk meg. Én éppen a kórházban voltam amiatt a bizonyos incidens miatt, ő pedig éppen ott ugrált az utcán. Neki a lábával volt probléma. Aztán elkezdtünk beszélgetni" - nyilatkozta kapcsolata hajnalán VV Veronika, aki az interjú alatt is szerelmes pillantásokat váltott új kedvesével, Márkóval.

Ám úgy látszik, a szerelem tiszavirág életű volt. Márkó ugyanis a napokban 'egyedülálló'-ra állította kapcsolati címkéjét közösségi oldalán. Majd a nagyérdeműt is tájékoztatta arról, mi történt közte és VV Veronika között. "Nem vagyunk már együtt Veronikával! Én kerülni akartam a szereplést, így alakult. Ne szidjatok, hisz nem is ismertek! Szép estét mindenkinek" - írta közösségi oldalán Márkó. Az egykori szerelmesek egyelőre nem szeretnének többet mondani a történtekről.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.