Városlista
2021. június 17, csütörtök - Laura

Hírek

2020. Július 04. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Július 1-jétől visszaállt az eredeti nyitvatartás a NAV ügyfélszolgálatain

Július 1-jétől visszaállt az eredeti nyitvatartás a NAV ügyfélszolgálatain

Tájékoztató

Július 1-jétől újra a járványhelyzetet megelőző, teljes nyitvatartási időben fogadják ügyfeleiket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Győr-Moson-Sopron megyei ügyfélszolgálatai. Továbbra is fontos, hogy az ügyfélszolgálatokat felkeresők betartsák az óvintézkedéseket.

A NAV Győr-Moson-Sopron megyei kirendeltségei a járványhelyzetre tekintettel március második felétől ideiglenesen zárva tartottak. Az adóügyek intézésére ügyfélkapuval elektronikusan, valamint ügyfélazonosító számmal telefonon volt mód, illetve a győri központi ügyfélszolgálaton (Szent István út 15-17.) mindvégig lehetőség volt személyes ügyintézésre is.

A járványügyi korlátozások enyhítésének köszönhetően június elején újranyitott a soproni és a mosonmagyaróvári kirendeltség, a csornai kormányablakban működő NAV-ablak, a papír alapú regisztrációs adóügyek intézésére szolgáló Győr, Nádor utca 25. szám alatti ügyfélszolgálat, majd június közepétől a kapuvári kirendeltség.

Július 1-jétől minden Győr-Moson-Sopron megyei NAV ügyfélszolgálaton visszaáll az eredeti nyitvatartási rend. Az ügyfélszolgálatok címe és ügyfélfogadási rendje elérhető a NAV honlapján (https://www.nav.gov.hu).

Továbbra is fontos az óvintézkedések betartása, így az orrot és szájat is eltakaró textil- vagy papírmaszk, esetleg sál, kendő viselése, valamint a várakozás ideje alatt megfelelő, 1,5-2 méteres védőtávolság tartása. A várótermekben az ügyfelek érdekében egyszerre csak annyian tartózkodhatnak, hogy a várakozók között a szükséges védőtávolság biztosított legyen.

Az ügyfélkapuval rendelkezőknek érdemes megfontolni az adóügyek elektronikus intézését. A NAV általános tájékoztatórendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon ingyenesen hívható.

A győri központi ügyfélszolgálatra lehetőség van előzetes időpontfoglalásra a NAV honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 16:00, szerda | Helyi

A nyári szünidő veszélyei

Megkezdődött a diákok által annyira várt vakáció.

2021. Június 16. 09:23, szerda | Helyi

Ittas sofőr okozott balesetet

Elhajtott a helyszínről.

2021. Június 15. 16:00, kedd | Helyi

Kilátónap Győrsövényházon

A focicsapat a rendezvényen kapta meg a bajnoki ezüstérmét.