Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2020. Július 04. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Július 1-jétől visszaállt az eredeti nyitvatartás a NAV ügyfélszolgálatain

Július 1-jétől visszaállt az eredeti nyitvatartás a NAV ügyfélszolgálatain

Tájékoztató

Július 1-jétől újra a járványhelyzetet megelőző, teljes nyitvatartási időben fogadják ügyfeleiket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Győr-Moson-Sopron megyei ügyfélszolgálatai. Továbbra is fontos, hogy az ügyfélszolgálatokat felkeresők betartsák az óvintézkedéseket.

A NAV Győr-Moson-Sopron megyei kirendeltségei a járványhelyzetre tekintettel március második felétől ideiglenesen zárva tartottak. Az adóügyek intézésére ügyfélkapuval elektronikusan, valamint ügyfélazonosító számmal telefonon volt mód, illetve a győri központi ügyfélszolgálaton (Szent István út 15-17.) mindvégig lehetőség volt személyes ügyintézésre is.

A járványügyi korlátozások enyhítésének köszönhetően június elején újranyitott a soproni és a mosonmagyaróvári kirendeltség, a csornai kormányablakban működő NAV-ablak, a papír alapú regisztrációs adóügyek intézésére szolgáló Győr, Nádor utca 25. szám alatti ügyfélszolgálat, majd június közepétől a kapuvári kirendeltség.

Július 1-jétől minden Győr-Moson-Sopron megyei NAV ügyfélszolgálaton visszaáll az eredeti nyitvatartási rend. Az ügyfélszolgálatok címe és ügyfélfogadási rendje elérhető a NAV honlapján (https://www.nav.gov.hu).

Továbbra is fontos az óvintézkedések betartása, így az orrot és szájat is eltakaró textil- vagy papírmaszk, esetleg sál, kendő viselése, valamint a várakozás ideje alatt megfelelő, 1,5-2 méteres védőtávolság tartása. A várótermekben az ügyfelek érdekében egyszerre csak annyian tartózkodhatnak, hogy a várakozók között a szükséges védőtávolság biztosított legyen.

Az ügyfélkapuval rendelkezőknek érdemes megfontolni az adóügyek elektronikus intézését. A NAV általános tájékoztatórendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon ingyenesen hívható.

A győri központi ügyfélszolgálatra lehetőség van előzetes időpontfoglalásra a NAV honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 13. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

Nézze meg legújabb állásajánlatainkat!

2020. Augusztus 13. 09:00, csütörtök | Helyi

Lomtalanítás lesz Bágyogszováton

2020. Augusztus 12. 16:00, szerda | Helyi

A jánossomorjai Dr. Oetker aktuális állásajánlata

Jelentkezzen!

2020. Augusztus 12. 13:00, szerda | Helyi

Csütörtökön Beledben szólal meg a sziréna

Szirénapróba lesz