Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. November 23. 10:01, szerda | Kék hírek
Forrás: mti

Kábítószert is árultak a vendéglátósok

Kábítószert is árultak a vendéglátósok

Kábítószert is árult az általa üzemeltetett siófoki szórakozóhelyen egy vendéglátós pár, emiatt a napokban vádat emelt ellene a Siófoki Járási Ügyészség - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

A Horváth Szilárd megyei főügyész által jegyzett közlemény szerint a vádlottak 2015 decemberétől 2016 áprilisáig jelentős adótartozásuk miatt, keresetkiegészítésként adtak el marihuánát vendégeiknek. A drogot a férfi szerezte be és adagolta ki, az árusítást közösen végezték az üzletükben.

A főügyészség hozzátette, tevékenységüknek a nyomozók fellépése vetett véget, akik a pár lakásán és a szórakozóhelyen lefoglalták a kábítószert, továbbá a kereskedéshez szükséges eszközöket.

A büntetett előéletű, házi őrizetben lévő férfival szemben végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabását, míg élettársával szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.