Városlista
2023. június 1, csütörtök - Tünde

Hírek

2021. Május 26. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Soproni könyvaukció

Kapuvári, győri, mosonmagyaróvári, soproni, ritkaságokkal elkezdődött a II. Soproni Könyvaukció

Kapuvári, győri, mosonmagyaróvári, soproni, ritkaságokkal elkezdődött a II. Soproni Könyvaukció

Június 5-ig lehet licitálni.

Május 22-én, 18 órakor elkezdődött a II. Soproni Könyvaukció. Az elsősorban közösségépítési és jótékonysági célzattal életre hívott kezdeményezés néhány értékesebb tételét videóban mutatták be az árverés Facebook-oldalán.

Közel száz tételre licitálhatnak az érdeklődők a II. Soproni Könyvaukció keretében – ezek között a teljesség igénye nélkül egyaránt található katonai témájú, vasúti, orvosi ritkaság, a centenáriumi évre való tekintettel pedig a soproni népszavazással kapcsolatos kuriózum is. A szervezők a legérdekesebb darabokból néhányat videóban is ismertettek (itt:https://fb.watch/5EVp-eLSG_/).

A tételekre a kezdeményezés Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/soproniaukcio) lehet licitálni. A szervezők a könnyebb áttekinthetőség jegyében külön galériába szedték a helytörténeti jelentőségű darabokat (itt:https://www.facebook.com/soproniaukcio/posts/139405214896868) és az egyéb ritkaságokat (itt:https://www.facebook.com/soproniaukcio/posts/140405498130173).

A tételekre 2021. június 5-én 18 óráig lehet licitálni. Az érdeklődők az aukció katalógusát – benne az árverési szabályzattal – megtekinthetik a Cédrus Könyvkereskedés és Antikvárium weboldalán (https://cedruskonyv.hu/).

A tétel a legnagyobb ajánlatot tevő tulajdonába megy át, aki a vételárat maximum 15 munkanapon belül a Cédrus Könyvkereskedés és Antikváriumban készpénzben, vagy átutalással egyenlítheti ki. Amennyiben a teljesítés a fenti határidőn belül nem történik meg, az árverésvezetőnek jogában áll a tételt, ill. tételeket más számára felajánlani. A vételár a leütési összegből +20% árverési díjból áll.
Az elnyert tételek a Cédrus Könyvkereskedés és Antikváriumban vehetők át az aukciót követően, nyitvatartási időben (hétfőtől péntekig 9 – 18 óráig, szombaton 9 – 12 óráig), de lehetőség van postázásra is.
Az árverési díj 5%-ával egy közönségszavazás eredményeképpen a Soproni Madármentők Alapítványt támogatják. A csillaggal jelölt tételek további külön jótékony célra fordítandók: a Soproni Madármentők Alapítvány támogatásán és az árverési jutalékon felüli áruk 50%-a a Rotary Clubot illeti.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 01. 16:00, csütörtök | Helyi

Az illegális égetés súlyosan károsítja a környezetünket

Enese jegyzőjének felhívását nem csak az eneseieknek kellene megfogadni.

2023. Június 01. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A Szuperinfó Csorna-Kapuvár legfrissebb lapszámából

2023. Június 01. 09:00, csütörtök | Helyi

Tanácsok a vízfelhasználásra a nyári melegben

Mikor töltsük a medencét, mikor locsoljunk?

2023. Május 31. 16:00, szerda | Helyi

Figyeljen a motoros, figyeljen a motorosra!

Az elmúlt hetekben több motoros is balesetet szenvedett. Felhívást adott ki a rendőrség.