Városlista
2022. december 3, szombat - Ferenc

Hírek

2012. Április 15. 07:17, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Karda Bea szorong csekély nyugdíja miatt

Karda Bea szorong csekély nyugdíja miatt

Szorong a mindössze 36 ezer forintos nyugdíja miatt Karda Bea, aki soha nem gondolta volna, hogy ilyen kevés pénzzel kell majd beérnie.

Karda Bea nyugdíja alig lépi át a harmincezer forintos határt. Az énekesnő korábban sikert sikerre halmozott, és soha nem gondolta, hogy hatvanas éveit ilyen szűkös anyagi keretek között kell tengetnie.

"1969-ben, amikor a pályám szárnyalni kezdett, még nem gondolkodtam ennyire előre. Úgy voltam vele, hogy kit érdekel, mi lesz majd negyven-ötven év múlva" - nyilatkozta az énekesnő a TV2 Aktív című műsorának. Azonban bő tíz évvel ezelőtt szembesülnie kellett azzal, hogy nyugdíja a legalacsonyabbak közé tartozik. "2000 környékén, amikor megkaptam a huszonegyezer forintos kezdő nyugdíjam nem akartam elhinni, hogy ez van. Talán hetven is leszek, mire a negyvenezer forintot eléri a nyugdíjam. Borzasztóan ijesztőnek néz ki a helyzet, és rettenetesen szorongok emiatt" - árulta el aggodalmait a platinaszőke énekesnő.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.