Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2012. Április 15. 07:17, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Karda Bea szorong csekély nyugdíja miatt

Karda Bea szorong csekély nyugdíja miatt

Szorong a mindössze 36 ezer forintos nyugdíja miatt Karda Bea, aki soha nem gondolta volna, hogy ilyen kevés pénzzel kell majd beérnie.

Karda Bea nyugdíja alig lépi át a harmincezer forintos határt. Az énekesnő korábban sikert sikerre halmozott, és soha nem gondolta, hogy hatvanas éveit ilyen szűkös anyagi keretek között kell tengetnie.

"1969-ben, amikor a pályám szárnyalni kezdett, még nem gondolkodtam ennyire előre. Úgy voltam vele, hogy kit érdekel, mi lesz majd negyven-ötven év múlva" - nyilatkozta az énekesnő a TV2 Aktív című műsorának. Azonban bő tíz évvel ezelőtt szembesülnie kellett azzal, hogy nyugdíja a legalacsonyabbak közé tartozik. "2000 környékén, amikor megkaptam a huszonegyezer forintos kezdő nyugdíjam nem akartam elhinni, hogy ez van. Talán hetven is leszek, mire a negyvenezer forintot eléri a nyugdíjam. Borzasztóan ijesztőnek néz ki a helyzet, és rettenetesen szorongok emiatt" - árulta el aggodalmait a platinaszőke énekesnő.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.