Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2021. Június 28. 14:06, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Karddal támadt, karóval és ököllel ütött

Karddal támadt, karóval és ököllel ütött

Bajonettel, karóval és ököllel bántalmazta egymást az a két karancskeszi férfi, akiket gyanúsítottként hallgattak ki a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kétrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 29 éves, valamint egyrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt egy 39 éves karancskeszi lakos ellen.

A két férfi 2021. június 26-án 23 óra körül a település belterületén, az egyik ingatlan előtt hangos szóváltásba keveredett. A vitát követően a 39 éves gyanúsított egy bajonettel a hasán megsebezte, majd ököllel többször megütötte a 29 éves férfit, aki mindeközben egy karóval bántalmazta vitapartnerét és annak hozzátartozóját. A gyanúsítottak és a 39 éves férfi hozzátartozója az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedtek, azonban a súlyosabb sérülés elmaradása kizárólag a véletlennek volt köszönhető.

A bejelentést követően a rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 10. 06:00, szerda | Belföld

Az ukránok miatt leállt a Barátság kőolajvezeték

Oroszország bejelentette, hogy leállítják a szállítást a Barátság kőolajvezeték déli ágán, az ukránok miatt - írja az Origo.hu kedden.

2022. Augusztus 10. 05:00, szerda | Belföld

TOP 50-es bűnözőt kaptak el a füzesabonyi rendőrök

Gyanúsítottként hallgatták ki a kompolti férfit a füzesabonyi rendőrök, akiről kiderült, hogy már a börtönben is várták.

2022. Augusztus 09. 18:11, kedd | Belföld

Büntetőeljárás indult egy 2 és fél éves kislány vízbe fulladása miatt

Gondatlanságból elkövetett emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt rendelt el a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást egy 34 éves nő ellen.

2022. Augusztus 09. 17:16, kedd | Belföld

1901 óta a legszárazabb hét hónapon vagyunk túl

1901 óta a legszárazabb hét hónapon van túl Magyarország, az átlagos csapadékmennyiség csaknem fele hiányzik - írta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.