Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2012. Április 14. 07:23, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Katy Perrynek elege van a hírnévből

Katy Perrynek elege van a hírnévből

Rosszul viseli az ismertséget Katy Perry. Ha teheti, inkább el is rejtőzik a világ elől.

Bár a karrierjét nem akarja derékba törni, a hírnévből elege van Katy Perrynek. Az énekesnő azt mondja: ez csak "egy gusztustalan mellékterméke" annak, amit csinál, és ha tehetné, szabadulna is tőle, de mivel zenélni szeret, kénytelen elviselni - legalábbis egy bizonyos szintig. Ha ugyanis módja van rá, akkor azért inkább igyekszik elbújni a világ elől.

"Nem kértem, hogy így legyen, de ez velejárója a karrieremnek - árulta el az énekesnő. - Amikor dolgozom, tudomásul is veszem, bár olyankor is törekszem rá, hogy a lehető legkevésbé legyek megközelíthetetlen. Ha a rajongóim megőrülnek, mert meglátnak, mindig arra kérem őket, hogy nyugodjanak meg, nincs miért sírni, inkább csak érezzük jól magunkat. Ha viszont nem dolgozom épp, mindenki elmehet a fenébe: parókát, kalapot és kardigánt veszek, és igyekszem láthatatlan lenni. Tudom, hogy kell ezt csinálni, szóval aki lát, az csak akkor lát, amikor dolgozom."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

2021. Január 16. 08:48, szombat | Bulvár

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.