Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. December 04. 10:31, szerda | Bulvár
Forrás: Red Lemon Média

Kembe Sorel zenei terepen is bizonyít

Kembe Sorel zenei terepen is bizonyít

A Jóban Rosszban sorozatának doktora nem dédelget énekesi álmokat, azonban hónapok óta a Soul Surge formáció zenei karrierjét egyengeti.

Kembe Sorelt magával ragadta a funky-pop! A véletlen ismeretségből lett közös munka mára egyre nagyobb sikereket hoz.

Bár a képernyőn nap mint nap láthatja a közönség Kembe Sorelt, de talán sokan nem tudják, hogy Kalem doktor szerepéből kilépve a Soul Surge elnevezésű zenekar menedzsere. Sorel már első hallomásra a funky-rap banda rajongója lett, a tehetségkutatást pedig szívügyeként kezeli.

- 2012-ben találkoztam a zenekar énekesével, Herby Shaw-val, egy afrikai fodrászatban Budapesten. Ő említette, hogy van egy zenekara, amellyel indulnak egy tehetségkutató versenyen. Elmentem megnézni őket, és teljesen lenyűgözve álltam az ötfős zenekar tehetségétől. Funky-pop és rap energetikus keverékét játszotta a Soul Surge, amivel meg is nyerték a versenyt, és ezzel egy stúdiófelvételt is. Ekkor léptem képbe, mert számomra a tehetségkutatás a dolgok gyökerénél kezdődik. – mesélte Kembe Sorel.

A Kottmayer Kriszti, Sánta Dani, Kiss Miki, Paczári Viktor és Herby Shaw alkotta zenekar a tehetségkutató óta egyre több elismerést zsebel be. Hamarosan az Iskola nevű hely első szülinapján is színpadra lépnek, amelyhez Sorelt gyerekkori emlékek is kötik.

- Azt gondolom, hogy a jövő fesztiválzenekara lesz a Soul Surge december 5-én lépnek fel az Iskola nevű hely szülinapján. Számomra azért érdekes, mert ez a Hegedű utcai szórakozóhely még az én gyerekkoromban Hegedű utcai általános iskola volt, melynek a tornatermében kezdtem el anno a vívást. Ez a tornaterem lett mára egy koncertterem, ahol a Soul Surge biztosan ismét nagyot koncertezik majd. – mondta Sorel, aki szeretettel várja az érdeklődőket az ingyenes bulira.

Címkék: Kembe Sorel, soul

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.