Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Június 23. 07:38, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti - fotó: police.hu

Kenderültetvényt találtak a rendőrök Szegeden

Kenderültetvényt találtak a rendőrök Szegeden

Kenderültetvényt találtak a rendőrök egy szegedi ingatlanban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, a járőrök hétfőn este a Makai úton ellenőriztek egy járművet, és két befőttesüvegben kábítószergyanús növényi törmeléket találtak benne. A 38 éves sofőr a gyorsteszt szerint kábítószert fogyasztott, és vezetői engedélye sem volt.
Házkutatáson a nyomozók 224 tő indiai kendert és a termesztésükhöz használatos eszközöket foglaltak le. A férfi ellen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.