Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2011. December 14. 07:57, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Keresztes Ildi karácsonykor visszaszerzi a férjét?

Keresztes Ildi karácsonykor visszaszerzi a férjét?

Úgy látszik, a magyar sztárpárok igencsak ragaszkodnak egymáshoz! Hiába ért véget a kapcsolatuk, közösen karácsonyoznak. Keresztes Ildi és Németh Kristóf is egykori házastársával ünnepel!

A karácsony valóban összehozza az embereket! Keresztes Ildikó és férje már külön költöztek, a szentesét mégis együtt töltik. Ugyan ott lesz az énekesnő és Kicska László több rokona, de így is meghitt lesz számukra a szeretet ünnepe. "Főzünk, eszünk-iszunk és megpróbáljuk jól érezni magunkat!" - nyilatkozta az X-Faktor mentora. Ez a jó hangulat pedig tökéletes alkalom lehet arra, hogy újra közelebb kerüljenek egymáshoz a férjével. Hiszen Ildikó még mindig hisz abban, hogy meg lehet menteni a házasságukat. "Mélypontra került a kapcsolatunk, ahonnan még lehet visszaút." - árulta el egy másik interjúban.

Míg Németh Kristóf és volt felesége nem azért töltik együtt a karácsonyt, mert bíznak az újrakezdésben, hanem a kisfiuk miatt. Mert a Barátok közt sztárja szerint fontos, hogy Lóci meghitt hangulatban élje át a szenteste csodáját.

Vagyis egyre több pár csatlakozik ahhoz a trendhez, miszerint karácsonykor félre kell tenni a gondokat és nézeteltéréseket, hogy valóban a szeretet ünnepe legyen! Hogy az angyalka valakinek egy boldog gyermeki mosolyt vagy talán újrakezdést hoz, egyelőre a jövő zenéje...

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.