Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2011. December 08. 15:02, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Keresztes Ildi összeveszett mentoráltjával?

Keresztes Ildi összeveszett mentoráltjával?

Állítólag nem tartja szorosan a kapcsolatot Keresztes Ildikó és mentoráltja, Lil C. Maga Ildikó is bevallotta korábban, hogy volt konfliktusa Lil C-vel annak idején, és bizony kellett a fiúnak néhány anyai pofon.

Keresztes Ildikó igazi tyúkanyó, aki vigyáz a mentoráltjaira, szeretgeti, támogatja őket. Gondoljunk csak Király L. Norbira, akivel máig is nagyon szoros a kapcsolata! Ám azt beszélik, nem így van ez Lil C esetében, az énekesfiú ugyanis a maga útját járja...

Kettejük kapcsolata soha nem volt éppen súrlódásoktól mentes, Ildikó sokáig kereste a szavakat, mielőtt Lil C kiesésekor kifejtette volna véleményét mentoráltja teljesítményéről. Nagyrészt méltatta a fiatal fiú képességeit, de kibukott belőle egy olyan mondat, ami sokaknak megütötte a fülét. "Lil C-t a Jóisten is színpadra teremtette. Hatalmas ívet írtál le ahhoz képest, ahonnan mi elkezdtük, és hogy nem volt túl jó a viszonyunk!" Ez pedig a bennfentesek szerint valóban így van, hiszen Ildi és az énekes munkakapcsolata nagyon nehezen indult. Lil C nem akarta elfogadni mentora tanácsait és csak a saját feje után ment. Egy nap azonban Ildikó határozottan fellépett az akaratos fiúval szemben. "Két erős karakter találkozott, és valakinek muszáj volt nyerni. Egyfajta anyai pofon kellett neki. Megnyertem őt is magamnak, a bizalmát is, és sokkal jobban tudtunk így előre haladni." - nyilatkozta Ildikó. A nagy összecsapás után pedig nagyon megszerették egymást, így az énekesnőnek valójában nagyon fájó volt, hogy éppen Lil C-nek kellett távoznia.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.