Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2011. December 01. 15:04, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Hot

Keresztes Ildikó férje gyermekre vágyik

Keresztes Ildikó férje gyermekre vágyik

Keresztes Ildikó és férje egészen mást gondolnak a mostani szakításukról.

Míg az énekesnő azt reméli, hogy ez csak egy újabb hullámvölgy, ami ahogy jött, el is megy, addig basszusgitáros férje már együtt él egy fiatal lánnyal és nem mondott le az utódról.

Kicska László egy nála jóval fiatalabb rajongójában, Bernadettben találta meg élete párját. Közeli barátja szerint ebben a lányban mindaz megvan, amitől tökéletes társa lehet és bőven van ideje arra, hogy gyermeket szüljön. Felesége ezt a boldogságot nem tudta megadni neki.

- Ez a lány Szlovákiában élt, egy aprócska faluban. Ott is dolgozott, az édesapja kocsmájában. Ám miután összejöttek Lacival, beköltözött a lakásába. Tudomásom szerint Laci abszolút felvállalja ezt a kapcsolatot - mondta a zenész közeli barátja.

A hot! magazin információi szerint Keresztes Ildikónak közben komolyan udvarolnak. A titokzatos idegenről csak annyit tudni, hogy nem szakmabeli.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.