Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Két év alatt bő félmilliárdot kaszált Hajdú Péter

Két év alatt bő félmilliárdot kaszált Hajdú Péter

Sikersztori a milliárdos negyedből...

Kitűnő üzletember az ismert tévés műsorvezető-producer Hajdú Péter: vállalkozása, a Frizbi Entertainment Kft. bőven több mint félmilliárd forinttal tudta növelni bevételeit az elmúlt két évben. A showman érdekelt az energiaital-, a fesztiválszervező és a szépségiparban is.

Hajdú Péter cége, a Frizbi Entertainment Kft. a cégbeszámolók alapján két év alatt 550 millió forinttal növelte nettó árbevételét. A film-, video- és televíziós műsorgyártással foglalkozó társaság 2010-ben még nettó 213 milliós bevételt ért el, ezt 2011-re 602 millióra, majd 2012-ben 762 millió forintra növelte. A társaság eredménye mindhárom évben pozitívumot mutatott, tavaly 15,6 millió forintot, amit nem vettek ki a cégből, az eredménytartalékba helyezték – olvasta ki a Céginfo.hu adataiból a Napi Gazdaság Online.

A céget 2007 decemberében alapította Hajdú Péter a NÉVshowR című show-ban műsorvezető társával, Dömsödi Gáborral, valamint Nagy Tamással együtt Média Akadémia Kft. néven, amelyben a gyártás mellett oktatással is foglalkoztak. A társaságból 2009. május végén szálltak ki a tulajdonostársak, s változott a neve Hajdú show-jának gyártójaként Frizbi Entertainmentre. Hajdú 2010-ben szerződött a Story Tv-től a TV2-höz Esti Frizbi című show-jának gyártására, kezdetben heti rendszerességgel jelentkezett a műsor. A cég más műsorok gyártásában is részt vesz.

Hajdú Péter ügyvezetője és negyedmagával tulajdonosa a Septemberfest Kft.-nek, amely tavaly szervezte, s idén is szervezi szeptemberben a miskolci népkerti sörfesztivált. Ebben a vállalkozásban Hajdú tulajdonostársa ifj. Barabás Ernő és Barabás Zsolt is, akiknek családjáé a néhány év alatt Magyarország piacvezető energiaital-gyártójává nőtt Hell Energy Kft. A család felkerült a Napi Gazdaság A 100 leggazdagabb című kiadványának listájára mintegy 6,9 milliárd forintos becsült vagyonnal (a 86. helyen).

Hajdú Péter egyik vezető tisztségviselője, igazgatósági tagja a Hell Energy Kft. cégének, a Xixo Pack Zrt.-nek. A Frizbi Entertainment májusban megvásárolta a Magyarország Szépe Kft. többségi tulajdonrészét, amely többek között a Miss World szépségverseny magyarországi licenctulajdonosa. A cég ügyvezetője Hajdú felesége, Sarka Kata lett.

Címkék: hajdú péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.