Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2021. November 25. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Hat károkozó autóst keresnek a rendőrök

Hat károkozó autóst keresnek a rendőrök

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A 82-es számú főútvonalon közlekedett Veszprémvarsány irányából Bakonyszentkirály felé egy Volkswagen Golf típusú személygépkocsi 2021. október 28-án 11 óra 6 perckor. Haladása során a neki szemből érkező, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú tehergépkocsi – feltehetően előzés céljából – az út közepén lévő felezővonalhoz húzódott, és a Volkswagen Golf visszapillantó tükrének ütközött.

Ismeretlen személy 2021.november 12 -én 17 óra 2021. november 12-én 17 óra 20 perc közötti időben ismeretlen típusú és honosságú járművel hátramenetet hajtott végre Győrben, a Szabadrév utca 20. szám alatt található üzlet parkolójában. A manővert nem a tőle elvárható figyelemmel és körültekintéssel végezte, és neki ütközött a szembe lévő parkolóhelyen szabályosan várakozó személygépkocsi hátuljának.

Ismeretlen személy ismeretlen forgalmi rendszámú, vélhetően osztrák honosságú gépjárművel közlekedett az 1-es számú főúton Győr felől Gönyű irányába 2021. november 14-én 17 óra 15 perckor. Közlekedése során szabálytalan előzést hajtott végre, amellyel a szemből érkező járművezetőt megzavarta, aki az gépjárművek ütközésének elkerülése érdekében jobb oldalon letért az úttestről, majd az árokban állt meg.

Győrben a Szent István úton, a Bisinger híd felől a Gárdonyi Géza utca irányába közlekedett 2021. november 17-én 16 óra 20 perckor egy ismeretlen forgalmi rendszámú Suzuki típusú személygépkocsival annak ismeretlen sofőrje. Haladása során a Szent István úton szabálytalan sávváltást hajtott végre, amelynek következtében a járműve neki ütközött a vele azonos irányban haladó Fiat típusú személygépkocsinak.

Egy Ford Galaxy típusú személygépkocsit parkolt le annak sofőrje 2021. november 17-én 8 óra 30 perckor Győrben, a Petőfi híd alatt lévő szórakozóhely parkolójában. A járművezető az autót hátra hagyta, majd 18 órakor ahhoz visszatérve észlelte, hogy a járművének egy ismeretlen gépjármű – vélhetően a Ford kikerülése során – neki ütközött.

Ismeretlen személy ismeretlen forgalmi rendszámú gépjárművel közlekedett Győrben, a Szabadrév utcában a Gömör utca felől az Éger utca irányába 2021. november 19-én 8 óra 15 perc és november 19-én 10 óra 5 perc között. Haladása során hajtott végre, és – vélhetően figyelmetlen vezetése következtében – neki ütközött az ott parkoló Mazda személygépkocsinak.

A balesetet követően az ismeretlen sofőrök a helyszínről adataik hátra hagyása nélkül távoztak.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy az 520-092, illetve 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 23. 16:17, vasárnap | Helyi

Halálos lakástűz Agyagosszergényben

Az egyik szobában keletkezett a tűz.

2022. Január 23. 10:47, vasárnap | Helyi

Egy melléképület lángolt Kónyban

A tűzoltók a Felszabadulás utcában oltották a lángokat.

2022. Január 22. 11:37, szombat | Helyi

Egyes településeken olcsóbbak, máshol drágábbak lettek a házak a Rábaközben

Rábaközi ingatlanpiaci körkép

2022. Január 21. 16:00, péntek | Helyi

A Fidesz etikai vizsgálattal fenyegeti az egyik csornai ellenzéki önkormányzati képviselőt

Kovácsné Varga Ildikó határozott, kemény hangvételű nyilatkozattal reagált a vádakra.