Városlista
2022. január 27, csütörtök - Angelika

Hírek

2012. Május 19. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Két nő ajka összeforr - Sharon Stone-t egy sor szépség követte

Két nő ajka összeforr - Sharon Stone-t egy sor szépség követte

Szinte divatba jött, hogy ismert szépségek különféle nyilvános fellépéseken melegen szájon csókolják egymást. A Kiskegyed összegyűjtötte a híres csókjeleneteket. Az első, aki ezt megengedte magának, Sharon Stone volt.

A világhírű sztár egy AIDS-betegek megsegítésére rendezett aukción csókolta szájon Ellen Barkint még 2007-ben. Aztán az idén duplázott egy Felnőttfilm-díj gáláján. Kathy Griffin nagyon meglepődött Stone csókján.

2004-ben életre hívták a Nők Világdíját, amelyet azok a hölgyek kapnak, akik politikai vagy társadalmi szerepvállalásukkal maradandót alkottak. De hiába Mihail Gorbacsov a díj fővédnöke, a világ igazán csak 2009-ben figyelt fel rá, amikor Monica Bellucci és Elle Macpherson, a két álomszép díjazott csókot váltott a színpadon.

A 2008-as MTV díjátadó gála főszereplői a három díjjal jutalmazott Justin Timberlake és Coldplay lehettek volna. De az esemény arról lett emlékezetes, hogy Madonna a megnyitóbeszéde után mindjárt két fiatal kolléganőjét is szájon csókolta. Christina Aguilera és Britney Spears egyáltalán nem tiltakozott.

Meryl Streep és Sandra Bullock 2010-ben egy díjátadón megosztva kapták a legjobb komikus színésznőnek járó díjat. Így mindketten a színpadra perdültek, ahol Streep először arról beszélt, igazságtalan, hogy nem egyedül nyert, mert sokkal jobb volt, mint Bullock. Ezt követően egy bensőséges csókkal jelezték: mindez csak vicc volt.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 27. 13:05, csütörtök | Bulvár

Első kiadású James Bond-kötetre is lehet licitálni egy árverésén

Eladásra kínálja Paul Gallico amerikai író magánkönyvtárát pénteken a Chiswick Auctions brit aukciósház. Licitálni lehet többek között Ian Fleming A gyémánt örök című krimije első kiadásának példányára,

2022. Január 27. 08:01, csütörtök | Bulvár

Kiderült, hogy mi a legértékesebb márka a világon

Az Apple már a második egymást követő évben lett a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2022-es Global 500 ranglistája alapján.

2022. Január 26. 15:06, szerda | Bulvár

Bob Dylan eladta eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak

Bob Dylan eladta teljes zenei katalógusának eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak - írta kedden a BBC hírportálja.

2022. Január 26. 10:02, szerda | Bulvár

Beatles- és John Lennon-ereklyék NFT-jét kínálja eladásra Lennon fia

A gyűjteményében lévő Beatles- és John Lennon-ereklyék NFT-jét kínálja eladásra Lennon idősebbik fia, Julian.