Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Március 07. 07:32, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Két vendégfellépővel jön A Dal 2020 döntője

Két vendégfellépővel jön A Dal 2020 döntője

Szombat este A Dal 2020 döntőjében rutinos fellépőként tér vissza Magyarország dalválasztó műsorának színpadára Pápai Joci, aki A Dal 2017 és A Dal 2019 győztese. A fináléban a Kossuth-díjas Csík Zenekart is fellép

- közölte az MTVA Sajtó Osztálya az MTI-vel pénteken.

"Az egyik legelső feldolgozásunkat adjuk elő a döntőben, amelyiket annak idején a Petőfi Rádió tett ismertté és amelyiket azóta is mindig játsszuk" - idézi a közlemény a Csík Zenekart, amelynek tagjai örömmel fogadták, hogy az idei versenyben magyar nyelven szólalnak meg a dalok a magyar előadóktól.

"A legszemélyesebb dalomat hozom el a döntőre, ami felejthetetlen élményeket okozott, az emberek nagy támasza lett" - mondta Pápai Joci, akinek mindig felemelő érzés A Dal színpadán állnia.

A Dal 2020 az eddigi legmagasabb hazai zenei nyereményét kínálja a győztesnek, amelyet Pápai Joci és a Csík Zenekar tagjai egyöntetűen hatalmas lehetőségnek tartanak, legyen szó kezdő vagy már befutott zenészről.

"Kár, hogy három évvel ezelőtt nem volt még ez a lehetőség, nagyon örülök annak, hogy az idei versenyzők élhetnek vele" - mondta Pápai Joci.

"Mi is örülnénk egy ilyen mértékű támogatásnak, hiszen a részét képező koncert- és reklámlehetőség mellett egész komoly zenei karriert lehet vele megalapozni, illetve továbbfejleszteni" - tette hozzá a Csík Zenekar, melynek tagjai azt üzenik a döntősöknek, hogy éljenek meg minden pillanatot a színpadon, olyan élményez ezek, amik majd kitartanak életük végéig.

A Dal 2020 döntőjében szombaton 19.35-től a Duna Televízió és a Duna World műsorán kiderül, hogy melyik produkció nyeri meg a 75 millió forint összértékű nyereményt, amellyel a győztes tovább építheti a zenei karrierjét.

A fináléba nyolc dal jutott a két elődöntőből: a Fatal Error (daluk címe: Néma), Rácz Gergő és Orsovai Reni (Mostantól), Takács Nikolas (Csendbeszéd), a Tortuga (Mámor tér 3.), Ember Márk (Tovább), Kóbor Zsóka és Polgár Patrik (Valamiért), a Nene (Későre jár) és a Turbo (Iránytű).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.