Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Június 26. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Fertőszentmiklós Simon Gym

Kick box a drog ellen

Kick box a drog ellen

Fertőszentmiklósi ezüstérem a zalaegerszegi versenyen

2017. június 24-én a Simon Gym FSE csapata részt vett Zalaegerszegen a WOMAA és a WFL Combat Diáksport Országos Versenyen ahol egyesületünket Árpási Barnabás képviselte.

A verseny jelszava „ Diákok a drog ellen, a holnapért! „ A rendezvény célja az volt, hogy küzdősportok által felhívjuk a figyelmet a tudatmódosító szerek veszélyeire, káros hatásaira! A sport által egy tudatosabb, és egészségesebb célt mutatni a gyermekek, fiatalok számára. További cél, hogy Combat Kick Light szabályrendszerben kontrollált keretek között versenyzési lehetőséget biztosítsunk az általános, és középiskolás diákok számára.

Barna -52 kilogrammos súlycsoportban lépett a ringbe ahol körmérkőzésekre került sor. Az első mérkőzésen pontosan, lendületesen bunyózott és az ellenfelei fölé kerekedett 3-0 –ás egyértelmű technikai fölénnyel várta a következő mérkőzést. A második mérkőzésen az első ütésváltást követően megsérült a keze ezért az orvos nem engedte tovább a mérkőzést, így ezüstérmet szerzett.

Köszönjük a rendezőknek a szervezést, jó hangulatú versenyen vettünk részt ahol már a korábbi csapatokat ismerősként köszöntöttük. Barna tehetséges, jó sportoló, aki kiváló bizonyítvánnyal zárta a tanévet, az idén kezdett versenyezni, a teljesítménye most is jó volt viszont a sportolók egészsége a legfontosabb: mondta Molnár Sándor a verseny után
Felkészítő edzők: Simon László, Molnár Sándor,Tóth Richárd

Címkék: drog, kick box, simon gym

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei