Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Május 23. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: Fertőszentmiklós Simon Gym

Kick box világkupán bunyóztak a fertőszentmiklósi fiúk

Kick box világkupán bunyóztak a fertőszentmiklósi fiúk

Készülnek a világbajnokságra.

Az elmúlt hétvégén rendezték a XXIII. Magyar Kick Box Világkupát Budapesten, ahol 38 ország 250 klubjának képviseletében 2700 sportoló vett részt. A fertőszentmiklósi Simon Gym sport egyesületet Veres Kornél és Baranyai Zsolt képviselték.

Veres Kornél kick-light szabályrendszerben, -63 kilogrammos súlycsoportban lépett pástra. Kornél tavaly a súlycsoportjába első lett, az idén korcsoportot és súlycsoportot is váltott, legfiatalabbként és legkönnyebb súllyal várta a küzdelmeket. Egy moldáv ellenféllel kezdett a 8 közé jutásért, meggyőző vezetése után kétes bírói döntés született, a másik versenyzőt hozták ki győztesnek.

Baranyai Zsolt kick – light szabályrendszerben, -69 kilogrammos súlycsoportban indult. Zsoltnak korábban a keményebb K/1és thai boksz szabályrendszerekben mérkőzött, de egy hazai világkupa lehetőséget nem szalaszthatott el a tehetséges versenyző. Zsolt első ellenfele egy Izraeli volt, akit határozott bunyójával le is győzött. Következő ellenfeleként ukrán nemzetiségű fiút kapott, akivel jó meccset vívott, de végén sajnos az ukrán fiú kezét emelték a magasba.

- A hétvégi verseny megmutatta a csapatunk erősségeit, 2 nemzetközi szereplés, 2 kiegészítő versenyen való részvétel csak biztos háttérrel lehetséges. A versenyek célja az volt, hogy a versenyzőink felkészüljenek a júniusban Rómába rendezett világbajnokságra. Az eredményektől függetlenül hozták az elvárt teljesítményt, megváltották az olaszországi belépőjüket. Tudjuk, min kell még dolgoznunk és azon is leszünk!- mondta Simon László vezető edző

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.