Városlista
2021. november 30, kedd - András, Andor

Hírek

2011. Augusztus 08. 07:37, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Kidöntötte a villanyoszlopot

Kidöntötte a villanyoszlopot

Könnyű sérülést szenvedett az a román állampolgár, aki járművével lesodródva az útról, kidöntött egy villanyoszlopot, vasárnap délután, Zombán, a 65-ös úton - értesült a HavariaPress.

Valószínűleg túl gyorsan hajtott az a román sofőr, aki Transporterével lesodródott az útról, és kidöntött egy villanyoszlopot Zombán, a 65-ös úton. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett, az elektromos kábelek azonban leszakadtak, amiket a tűzoltóság és az áramszolgáltató munkatársai igyekeznek helyrerakni. A munkálatok idejére az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben. (pr)

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 16:02, kedd | Kék hírek

Hamis parfümöt és adózatlan cigarettát foglalt le a NAV

Mintegy négymillió forint értékű illatszert, valamint hárommillió forint értékű dohányt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópályán egy román teherautó ellenőrzése során

2021. November 30. 11:01, kedd | Kék hírek

Kettős emberölés miatt emelt vádat egy férfi ellen

Vádat emelt a Pest Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki 2020. márciusban baltával két embert megölt, majd a testeket felgyújtotta.

2021. November 29. 19:28, hétfő | Kék hírek

Korrupció miatt letartóztattak egy bv-őrmestert és társát

Korrupciós bűncselekmény miatt letartóztattak egy büntetés-végrehajtási őrmestert és egyik rokonát - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

2021. November 29. 17:09, hétfő | Kék hírek

Zsebtolvajokat fogtak a rendőrök

Feltételezett zsebtolvajokat fogtak el a fővárosi rendőrök. A gyanú szerint a páros egy gyorsétteremben emelt el egy tárcát és egy mobiltelefont. Utóbbit a tolvaj visszatette, amikor látta, hogy törött a kijelzője.