Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Március 10. 14:15, szombat | Belföld
Forrás: mno.hu / Automobil

Kilenc év után frissült a Rolls-Royce Phantom

Kilenc év után frissült a Rolls-Royce Phantom

Bemutatása után kilenc évvel hajtotta végre az első frissítést a Phantomon a Rolls-Royce.

Meglepetéssel készült a Genfi Autószalonra a Rolls-Royce, a luxusmárka frissítést hajtott végre a komplett Phantom sorozaton. Most először változtattak a Phantom külsején, pedig a szedán már 2003 óta a piacon van. A kabrió 2007-ben, a kupé 2008-ban csatlakozott a kínálathoz.

A fényszórókat LED-es egységekre cserélték, alájuk a kerek lámpák helyett vékony nappali fénycsíkokat szereltek. Emellett az első és hátsó lökhárító alsó részét dolgozták át a dizájnerek. Az utastérben új a navigációs rendszer, amely nagyobb, 8,8 colos kijelzőn jeleníti meg adatait.

A hajtáslánc új nyolcfokozatú automata váltóval és hátsó differenciálművel frissült. A V12-es fogyasztása tíz százalékkal, a kilométerenkénti szén-dioxid-kibocsátás 388-ról 347 grammra csökkent.

Automobil / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.