Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Május 09. 07:49, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Kilométeres sorok után megszűnt a torlódás Hegyeshalomnál

Kilométeres sorok után megszűnt a torlódás Hegyeshalomnál

Hétfő hajnali 4 órára megszűnt a torlódás az M1-es autópályán, a hegyeshalmi határnál - közölte a rendőrség a honlapján.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a közleményében felidézte, korábban az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt több kilométeres sor alakult ki a személygépjármű forgalomban.

Hajnali négy órakor már folyamatosan haladhatott a forgalom. A megyei rendőr-főkapitányság továbbra is azt kéri a gépjárművezetőktől, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak az átkelőhelyeken kialakult várakozási időkről.

Az osztrák hatóságok vasárnap szórópróbaszerű ellenőrzéseket tartottak, ezért torlódott fel többször is a forgalom Hegyeshalomnál. Vasárnap délután körülbelül 13 kilométeres sor alakult ki a személygépjármű forgalomban, este hét óra körül azonban már folyamatosan haladhatott a forgalom, de este fél 11 után ismét 5 kilométeres torlódás alakult ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.