Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Október 04. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Kirobbanhat az ellentét Havas Henrik és Jáksó László között

Kirobbanhat az ellentét Havas Henrik és Jáksó László között

Havas Henrik ötödik alkalommal tért vissza a Heti Hetes műsorába. Az első felvétel leforgatása után nem rejtette véka alá véleményét, miszerint nem tudja elviselni a műsor moderátorát, Jáksó Lászlót.

- Nem hinném, hogy össze kéne ugranom Henrikkel emiatt. Ha valaki egészében nézi a teljes megnyilvánulását, kiderül, hogy ez az ő szájából tulajdonképpen kedvességként született meg. Nagyon furcsa szakma a miénk, mondhatnám azt is, hogy mi, tévések két énnel rendelkezünk. Az egyik, amelyiket a nyilvánosság előtt használunk a szórakoztatásra, míg a másik a családnak és a barátoknak van fenntartva. A két én között legtöbbször vajmi kevés átfedés található. A mi nyilvános csipkelődésünk egyfajta játéknak is tekinthető. Ráadásul ez a játék mindkét fél részére szórakozást nyújt - mondta az Új Ásznak Jáksó László, akinek egyezik a véleménye Havaséval.

- Én is azt gondolom Henrikről, amit ő rólam. A média felé fordított arca nekem sem feltétlenül szimpatikus. Ugyanakkor, ha a magánéletben találkozunk, nagyon jól elbeszélget egymással a privát Havas és a privát Jáksó - fűzte hozzá a Heti Hetes műsorvezetője.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.