Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2012. Március 08. 14:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kísértetek ellen fogadott testőrt a sztár

Kísértetek ellen fogadott testőrt a sztár

Adele meg van győződve róla, hogy új otthonát kísértetek lakják, ezért testőrt fogadott maga mellé.

Nem mer egyedül maradni új otthonában Adele, ugyanis meg van győződve róla, hogy a házat kísértetek járják. A népszerű énekesnő alig egy hete bérelte ki magának a két és fél milliárd forintot érő egykori zárdát, amelyhez 25 hektáros telek és két úszómedence is tartozik, de egy kicsit máris megbánta a döntést, mert folyamatosan ijesztő hangokat hall a falak között. "Eleinte nagyon lelkes volt, hogy egy ilyen hatalmas házba költözhet, de most már nem olyan boldog - mondta el a sztár egyik ismerőse. - Meg van győződve róla, hogy szellemek laknak vele."

Félelmei ellenére Adele azonban elhagyni nem szeretné az épületet, ezért inkább arról gondoskodott, hogy soha ne kelljen egyedül maradnia. "Esküt tett, hogy soha többet nem alszik ott egyedül, úgyhogy beköltöztette magához a volt sofőrjét - árulta el a barát. - Most testőrként alkalmazza őt, és évi 100 ezer fontot (35 millió forintot) fizet neki azért, hogy vele lakjon."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 11:05, szombat | Bulvár

Vádat emeltek Angliában Kevin Spacey ellen

Vádat emeltek csütörtökön Angliában Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész ellen szexuális támadások gyanújával.

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.