Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Május 16. 13:57, szerda | Belföld
Forrás: mti

Kiskorútól kért dohányt, majd megszúrt két férfit

Kiskorútól kért dohányt, majd megszúrt két férfit

Jogerősen elrendelte a Miskolci Járásbíróság annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint vasárnap este Ózdon késsel megszúrt két férfit, miután egy kiskorú nem adott neki dohányt

- közölte a Miskolci Törvényszék sajtószóvivője szerdán az MTI-vel. Gyurán Ildikó a közleményben azt írta, a férfi egy ózdi tömbház udvarán tartózkodó kiskorútól kért dohányt, aki közölte, hogy nem tud neki adni. A gyanúsított továbbra is maradt, ezért két férfi megkérte, hogy távozzon.

Amikor ennek ellenére sem ment el, dulakodás alakult ki közöttük, mire a gyanúsított az egyik sértett bordái közé és a combjába, valamint a másik sértett hasába szúrt a zsebéből elővett késsel.

Ezután egy harmadik férfi felé is hadonászott, de egy nő féltéglát dobott felé, ezért elszaladt a helyszínről - tette hozzá.

A gyanúsított ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás.

A közlemény szerint a bíróság az előzetes letartóztatást azzal indokolta, a várható büntetés miatt fennáll a veszélye annak, hogy a gyanúsított a hatóságok elől megszökne, elrejtőzne. Attól is lehet tartani, hogy szabadlábon a közelében lakó sértetteket megfélemlítené, valamint újabb bűncselekményt követne el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.