Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2011. Szeptember 07. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Komoly baj van az énekesnővel

Komoly baj van az énekesnővel

Jessie J három hónapja eltört lába sokkal rosszabb állapotban van, mint azt korábban gondoltuk, és kérdéses, hogy fog-e még rendesen járni valaha is.

 Azzal vált világhírűvé Jessie J, hogy azt énekelte, mindenkinek megvan az ára. Az élet pedig megtanította, hogy mindennek ugyancsak meg kell fizetni az árát. A fiatal brit popcsillag június közepén koncertje főpróbáján ugrálás közben a színpad mellé esett, és súlyos lábsérüléseket szenvedett. Ám korábban csak arról beszélt, hogy több ínszalag is elszakadt a zuhanás következtében, most viszont kiderült, hogy a lábfeje annyira összetört, hogy csont transzplantáción kellett átesnie. Az orvosok éppen ezért nem tudják megjósolni, hogy mikorra fog felépülni, vagy egyáltalán fel fog-e. Ugyanis előfordulhat, hogy nem fog tudni rendesen járni.

A rehabilitációján pedig az se segít, hogy az elmúlt három hónapban egy cseppet sem pihentette a sérült lábát. Ugyanúgy koncertezik, csak éppen nem ugrál a színpadon, hanem egy trónon ülve énekel. Vagyis csak rontja a saját esélyeit azzal, hogy építi a karrierjét.

Címkék: énekesnő

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.