Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2012. Január 25. 07:09, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Könyv készül Britney orgiáiból

Könyv készül Britney orgiáiból

Britney Spears korábbi testőre a sztár orgiáiról és szexuális szokásairól készül könyvet kiadni, miközben az énekesnő épp férjez megy.

Állítólag egymillió dolláros szerződése van Fernando Floresnek, Britney volt testőrének egy kiadóval. A 31 éves férfi öt hónapig védte Britneyt testőrként, és ezalatt olyan orgiákat és szexuális zaklatásokat élt át, amit muszáj papírra vetnie, és tudatnia a nagyvilággal.

A testőr szerint Britneynek hatalmas szexuális étvágya van, amit a fellépések után ki is élt, mindenféle orgiákban és leszbikus aktusokban. Rengeteg fiatal táncos vette őt körül, és csupa örült buli volt a turnékon, alkohollal, drogokkal - állítja a volt testőr, aki szexuális zaklatással is vádolja az énekest, mivel őt is ágyba akarta csábítani.

Flores állítólag a sztár fürdőszobájában is járt, ahol egy nagyon erotikus fotón látható több nő egy fürdőben, akikkel Britney állítólag együtt orgiázott. A korábban rendőrként is dolgozó férfi azt is állítja, hogy nem megfelelő módon viselkedett Britney saját gyermekei előtt, sőt egyszer még az övét kölcsön kérte, hogy megfegyelmezze őket.
Britney szóvivője természetesen tagadja a vádakat, de ha minden igaz, a könyv megjelenik a nyáron, pont akkor, amikorra az énekesnő harmadik esküvőjét tervezi.

Címkék: Britney Spears

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.