Városlista
2021. november 27, szombat - Virgil

Hírek

2011. Október 30. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Koós János minden másodpercben elsírja magát

Koós János minden másodpercben elsírja magát

Koós János lelke is elérzékenyül, ha kis unokájával, Rozival lehet együtt. Az ország sztárnagypapái a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában vallottak a gyerekekkel együtt töltött percekről.

Fekete László, Koós János és Verebes István sem tud kifogyni a sztorizgatásból, főleg, ha unokáikról és a velük töltött percekről van szó. A három nagypapa közül talán Koós János a legérzékenyebb, ő ugyanis bevallotta: ha Rozi unokája nála van, minden másodpercben képes elsírni magát.

- Ő egy kicsit elkényeztetett gyerek. Azt mondja: "nagyapó, csak veled vagyok hajlandó fürödni." Két-három napig nálunk van és, ha eljön az este, beülünk a kádba kettesben. Múltkor, mikor fürdés után elkezdtem borotválkozni, csak nézett. Aztán azt mondta: "nagypapó, olyan a hasad, mintha öreg lennél!" - mesélte a kedves történetet Koós János, aki gyakran elérzékenyül a gyerek közelében.

Fekete Laci elárulta, hogy ő nem fürdik kádban, így a közös fürdőzés náluk nem is fordulhat elő, ami viszont a sírást illeti, épp fordítva működik.

- Amikor az unokám másfél éves korában meglátott engem alsónadrágban, elsírta magát. Kérdeztem is a feleségemet, hogy ilyen rosszul nézek ki? - mosolygott az erős nagypapa.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"

2021. November 23. 08:49, kedd | Bulvár

A Whitesnake búcsúturnéja Budapestet is érinti

A Whitesnake jövőre búcsúturnéra indul, amely Budapestet is érinti. A hard rock zene brit legendája 2022. július 4-én ad koncertet a Barba Negrában.