Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2011. Október 12. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Korda György asszonya a legújabb cuccokkal menőzik

Korda György asszonya a legújabb cuccokkal menőzik

A Korda házaspár sikereinek köszönhetően egy percre sem áll le a fellépésekkel: a rengeteg céges és egyetemi rendezvény már bele se férne egy határidőnaplóba, így Klárika modern módszerrel követi nyomon a teendőket.

- Nekem az életem az iPad és az iPhone, ezek mindig ott vannak az ágyam mellett, ha pedig elmegyek itthonról, akkor a táskámba teszem - kezdte a népszerű énekesnő, aki szerelmes a készülékeibe.

- Imádom, hogy bárhol tudok beszélni a barátaimmal, tökéletesek az információtárolásra is, és könyveket is szoktam olvasni az iPademen. Gyurikámat nem érdeklik ezek a dolgok, de ha valamire mégis kíváncsi, akkor segítséget kér. Például legtöbbször a rólunk szóló újságcikkekre kíváncsi - mesélte az Új Ásznak Klárika, akit mélyen megrendített Steve Jobs, az Apple számítástechnikai cég alapítójának halála.

- Egy zseni volt, borzasztóan sajnálom, hogy elhunyt. Ki tudja, mit tudott volna még kitalálni, ha nem jön közbe ez a betegség - tette hozzá a házaspár hölgy tagja, aki retteg attól, hogy ezeknek a készülékeknek a fejlődésére is hatással lehet a tragédia.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.