Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2012. Május 25. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / One Média

Kórházba került Elton John

Kórházba került Elton John

A TMZ értesülése szerint a 65 éves énekes-dalszövegírót komoly légúti fertőzés tüneteivel a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházba szállították.

Már több vizsgálaton is átesett, így esélyes, hogy hamarosan kiengedik, mégis, az orvosok utasítására le kellett mondania négy Las Vegas-i koncertjét.

Johnnak a koncertek helyett pihennie kell és rendesen beszedni a felírt antibiotikumokat, így hamarabb lefolyásúnak ígérkezik a betegség - jelentette a sajtósa. Az énekes rettenetesen sajnálja, hogy az egészsége közbeszólt, és nem lehet jelen Vegasban.

"Csak annyit tudok mondani a rajongóknak, hogy szörnyen sajnálom, hogy nem lehetek velük, Remélem, hogy hamarosan találkozunk a gyönyörű Caesars Palace-ban."

One Média / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.