Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2011. Augusztus 29. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kórházba került Tom Jones

Kórházba került Tom Jones

Koncertje előtt rosszul lett a repülő női bugyik örök célpontja, Tom Jones, és azóta is orvosi felügyelet alatt áll.

Nemcsak öregebbnek néz ki bő egy éve Tom Jones, miután abbahagyta a hajfestést és a Botox-kezeléseket, de a szervezetén is kiütköznek a kor nyomai. Szombat este rendetlenkedni kezdett a szíve, és annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani. Az énekes pontos állapotáról nincs hír, de még nem engedték ki. A rajongói ezért most rettenetesen aggódnak, hogy valami komoly baja van a hetvenegy esztendős legendának. Bár a fanok egy része azért haragszik is rá. Tomnak ugyanis az egyik Monte Carlo-i klubban kellett volna fellépnie, amiért a megjelentek körülbelül hatvanezer forintnyi összeget fizettek. Viszont a koncert elmaradt a rosszulléte miatt.

Jones szívpanaszai azért is váratlanok, mert nemrég arról nyilatkozott, hogy soha nem érezte magát ennyire egészségesnek. Ez elmúlt pár hónapban leadta a fölösleges kilóit, és az alkohollal is megszakította több évtizedes kapcsolatát.

Címkék: tom jones

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.