Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Február 18. 13:41, szerda | Belföld
Forrás: Könyvkultúra Magazin

Kulináris kódex

Kulináris kódex

Fánkok éjszakája a könyváruházban

Jövő hét pénteken, azaz február 27-én este 18.00 órától várja a Könyvtárellátó a gasztronómia, pontosabban a fánkok szerelmeseit. A Könyvtárellátó fővárosi üzlete, a Kódex Könyváruház (1054 Budapest, Honvéd utca 5.) alakul át pár órára a kulináris élvezetek helyszínévé – a tervek szerint inkább hagyományteremtő, mint rendhagyó módon.

Milyen versenyre?
Az eseményre történő belépőt, mely 1500 forintba kerül, bárki kiválthatja házi készítésű fánkkal, lekvárral vagy pedig valamilyen párlat, likőr benevezésével a versenyre.

Azok között ugyanis, akik házi sütésű fánkkal váltják meg belépőjüket a színes programokkal tűzdelt eseményre, értékes nyereményeket sorsol ki a Könyvtárellátó. Az értékelés joga leginkább a közönségé – tehát a csemegézés megengedett, sőt ajánlott – illetve a meghívott szakemberé – Bezselics Ildikó, újságíró, gasztroblogger személyében. Folytatás…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.