Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2012. Május 29. 07:25, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga életére törtek Indonéziában

Lady Gaga életére törtek Indonéziában

Muszlim szélsőségesek fenyegetései miatt lemondta indonéziai koncertjét Lady Gaga. A sztár különleges módon szeretné kárpótolni a helyi rajongóit.

A személyes biztonságával kapcsolatos aggodalmak miatt lemondta indonéziai koncertjét Lady Gaga. A június 3-ára, Dzsakartába meghirdetett fellépésre már 52000 jegyet adtak el, a muszlim szélsőségesek azonban folyamatosan tiltakoztak és fenyegetőztek, szerintük ugyanis az énekesnő megrontja a fiatalságot, így a rendőrség végül nem adott engedélyt a koncert megtartására, Lady Gaga pedig kénytelen volt visszakozni.

"Nagyon sajnálom a rajongókat. Legalább annyira, ha nem jobban összetört ez a hír engem is, mint titeket - írta Lady Gaga a Twitteren. - Ti vagytok a mindenem, ezért megpróbállak benneteket valami különlegességgel kárpótolni. Még jobban szeretem Indonéziát, mint eddig."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.